Автор
Woman.bg

Лейди Гага ще раздели Брадли Купър и Ирина Шейк?

И вие ли забелязахте нещо странно? Изглежда, че Лейди Гага и Брадли Купър са се сработили много добре, и то не само на екран. В романтичната лента „Роди се звезда“ двамата успяха да влязат отлично в любовната история и наистина ни накараха да повярваме, че между тях се случва нещо специално. Но може би са убедили дори и самите себе си, че са перфектни един за друг. Добре, може би малко прекалихме, но вижте ги само...

Не е тайна, че Лейди Гага и Брадли неведнъж са демонстрирали твърде близки отношения на червения килим и по всякакви официални събития след излизането на филма. Засега изглеждат само приятелски, но дали няма да прераснат в нещо повече?



Също така и двамата се произнасят изключително ласкаво един за друг в интервюта, а когато пеят заедно на сцената, химията помежду им почти се материализира. Дали между певицата и режисьора се е зародила любовна искра, или просто се справят повече от добре с ролите си, все още не сме сигурни.

В социалните мрежи дори се появиха и коментари, които гласят, че Лейди Гага и Брадли Купър демонстрират твърде близки отношения за двама сериозно обвързани души. Всеки от тях си има вярна половинка в реалния живот – Гага е сгодена, а Брадли е щастливо обвързан с Ирина Шейк. Интригата определено е заплетена, но само времето ще покаже дали ще има промени на любовния фронт. Засега предстои първо да разберем дали филмът ще получи "Оскар".

Четете още: Край на приказката: "Мис Москва" се развежда с краля на Малайзия