Леле! Джулиана Гани остана само по... коса! И то каква!

15 юни 2021 | 09:35
3612
1
Инстаграм
1

Лято е. Страстите се нажежават. Дрехите падат. Мирише ни на море. Въпреки коронавируса и опитите на времето да ни спъне по пътя към плажа... 

И в мрежата се появяват все повече и повече спиращи дъха снимки. Разголени женски тела и стегнати мъжки мускули шестват във фейсбук и Инстаграм. А последователите просто преглъщат, защото от кадрите лъха една доста сериозна доза сексапил. 

И ето че Джулиана Гани отново не ни разочарова. Джулката, както я наричат приятелите, за пореден път показа, че няма предизвикателство или поза, които да я спрат.

 

Този път Гани се появи само по... коса. И то каква! Като на Рапунцел. 

Дълга, руса, чуплива, едва прикриваща голямото деколте и разни други интимни части от перфектното тяло на Джулката. Естествено, тя едва ли би тръгнала така по улиците, най-вероятно става въпрос за проект. Но съм сигурна, че представителите на силния пол вече са написали своя горещ сценарий. Нали? И аз написах моя - взех се в ръце и тръгнах на фитнес.

Че то лятото може и да се дърпа, но със сигурност ще дойде. А само с гледане трудно ще направя тяло, което да покажа само по... коса!

Още по темата

Коментари

1 НСГП
  15 юни 2021 | 11:39 отговор
 

МИЛЯНА ВЪЛЕВА -----Момиче.

 

Добави Коментар

Най-четени