Леле! Холивуд се мести в Банкя. Вижте коя звезда си е купила имот в столичния квартал

Оказва се, че съвсем скоро Банкя ще стане много светско място. Местните ще се радват не само на родно звездно присъствие, но и на холивудско. А причината е в братя Аргирови, които от десетина години се занимават с продажба на звездни имоти, писа Ретро.

Известните близнаци, с чиито песни израснаха поколения българи, са продали имот не на кого да е, а на самия Торн Форестър - или по-точно на актьора, който се превъплащава в неговата роля.

View post on Instagram
 

Звездата от „Дързост и красота“ - Клейтън Норкрос, много харесал природата и спокойния живот в Банкя и с удоволствие инвестирал.

От години в Банкя се подвезават дует „Ритон“, певецът Константин и още куп известни родни величия.

View post on Instagram
 

„С него сме приятели от много години. Запозна ни Николай Тевекелийски – един богат българин от „Ориндж Каунти“. Редовно се чуваме по телефона, като понякога си говорим доста за живота в България. Чухме се и за Коледа, за да си честитим Рождеството“, споделя Благовест Аргиров за приятелството си с холивудския актьор, цитиран от Ретро. „Клейтън е талантлив, а и изключително харесван мъж. А името му е визитна картичка на успелите хора на Запад“, допълва и другият брат – Светослав.