Леле, каква панорама! Мария се завърна на сцената с мега къса пола! (видео)

Мария, която само преди няколко месеца заяви, че слиза от сцената завинаги, вече има записана нова песен, а снощи бе първото ѝ участие след отварянето на нощните клубове.

Секси миньончето разкърши снага в секси тоалет в известен пловдивски клуб и показа, че контактът с публиката е най-голямата ѝ радост. Мария така и не даде изчерпателно обяснение защо е пожелала да се оттегли от сценичните си изяви, при това само няколко седмици, след като отбеляза 20 години в музиката с грандиозен концерт. Месеци наред интересът към миньончето и изненадващото изявление, което сподели в социалните мрежи, не стихваше, а мнозина предположиха, че всичко това е просто ПР трик.

View post on Instagram
 

И най-вероятно това ще се окаже истина, тъй като съвсем наскоро тя записа нова песен, а от снощи отново е във вихъра на участията. Феновете ѝ така и не разбраха в кое друго поприще е възнамерявала да продължи Мария, но от видяното в Инстаграм изглеждаше, че е разчитала на рекламни постове. Не след дълго обаче вероятно се е оказало, че онлайн бизнесът не носи толкова големи приходи, колкото изявите по заведенията, и затова Мария е решила да се завърне на сцената.

Безспорно новината, че няма да спира с музиката, е ощастливила почитателите на фолкдивата, а някои от тях споделят в мрежата, че им е липсвала и сега са изключително радостни да я видят отново на сцена.

View post on Instagram
 

Четете още: Убийствено секси: Камелия се показа по секси рокля без бикини