Леле, какво се случи с лицето на Кремена Халваджиян? (снимки)

23 септември 2021 | 13:08
6332
5
снимки: Instagram
5

Кремена Халваджиян винаги е залагала на естествената визия и доскоро беше от малкото популярни дами, които не залагаха на драстичните козметични процедури, за да подобри външния си вид. Но явно и тя е залитнала по тях и днес лицето ѝ изглежда много по-различно отпреди.

 

Съпругата на продуцента Маги Халваджиян публикува няколко снимки от есенното си море с него, което нарече "маскираното ми лято". На тях обаче тя изглежда изключително променена и е повече от очевидно, че е посетила клиника за естетична медицина. Видно е, че не е пропуснала да налее хиалурон в устните си, но далеч по-впечатляващи са скулите и брадичката ѝ. Ботокс също не липсва или поне така изглежда от кадрите. 

Не е известно дали заради възрастта си, или заради средата, в която е, Кремена е решила да премине през няколко процедури. Не е известно и какво мисли съпругът ѝ по въпроса, но вероятно както винаги и този път я подкрепя. 

Четете още: Сашо Кадиев се премести с новото гадже и се случи нещо страшно

Още по темата

Коментари

5
  02 октомври 2021 | 13:36 отговор
 

 
4 Иван
  26 септември 2021 | 08:15 отговор
 

Баба Жаба :)))

 
3 Стаматис
  23 септември 2021 | 16:46 отговор
 

Суета, това се случва!Доста жени, пък и мъже не искат да разберат и не приемат, че остаряват!Повечето само стават за смях и срам, другите се осъзнават и се примиряват!

 
2 Мариана
  23 септември 2021 | 15:25 отговор
 

Ееее,какво се случва толкова?!Решила е малко да го пооправи и това е!Голямо чудо!Вярно е,че си личи,но то май на всички си личи,че е имало “пипване”.По-жалки са онези,които започват с корекциите още на млади години и после не могат да спрат,докато не заприличат на нищо!

 
1
  23 септември 2021 | 15:21 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени