Леле, колко е гореща! Лияна предизвика куп коментари с тази снимка от Малдивите

22 февруари 2021 | 12:23
9787
8
Инстаграм
8

Сексапилната фолкпевица Лияна отново разгорещи мъжките страсти с горещ кадър, на който е без горнище. Снимката, на която ясно личат перфектните ѝ форми, е от романтичната почика на певицата на Малдивите.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Liyana♥ (@liyana_original)

Красавицата заведе на екзотично пътешествие и дъщеря си. 

Лияна безпорно е една от най-сексапилните и желани жени у нас. Певицата поддържа тяло с хранителен режим и ежедневни тренировки, на които не всяка жена би издържала, пише "Марица".

 

Всяка сутрин Лияна бяга почти 10 км в парка, без значение дали времето е топло или студено."Много голям сексапил, перверзност, чар, стил и класа излъчва тази жена... Уникална", гласи само дин от положителните коментари в социалните мрежи за визията на горещата Лияна, която често присъства в еротичните сънища на мъжете.

Още по темата

Коментари

8
  24 февруари 2021 | 10:37 отговор
 

Лияна по гумени топки. Колко зле и смешно са й поставени имплантите на хилавото телце - никаква симетрия и пропорционалност. Все едно две буци залепени на снежен човек. В лицето е хубава, но е плоска като дъска - няма грам задник, сплескан отвсякъде, а отпред единствения обем, който има нито е неин, нито й подхожда на тялото, нито изглежда ни най-малко естествен.

 
7
  24 февруари 2021 | 09:57 отговор
 

А пък инфантилните й плитки статуси изобщо не са за коментар - само знае да пише "Обичам ви"... Кого обича?? Тя сигурно и дъщеря си значи мисли, че обича, но явно представа няма какво значи тази думи, щом така под път и над път я използва за някаква безлика маса непознати. Обича явно начина, по който й хранят болното нарцистично его, защото отчаяно се нуждае от внимание и признание. Наистина изглежда много добре, а за годините си направо впечатляващо, но е много жалко, когато това е единственото, което имаш и с което се гордееш и живееш обсебена от това да изглеждаш млада и да се състезаваш с дъщеря си, за да покажеш, че и ти не си по-долу. На нито една снимка няма майчинска нежност, няма прегръдка. Само курвенски влажни погледи и двете, в режим кучка.... Така ли изглеждат майка и дъщеря? Очевидно социалните мрежи са й най-важното нещо в живота - по цял ден само мисли за снимки и стои да трие всеки коментари и да отговаря на всички. Комплексарско до болка. Да вземе да си погледне дъщерята, че от 15-16 годишна е надула джуки, мигли и прави курвенски фасони. Ама явно е абдикирала тотално от ролята на майка и е по-важно да подготвим дъщерята да ни смени в занаята, че годинките си текат и колкото и да живее в постоянен ужас, страх и паника, явно вижда, че е време да дойде новата генерация след някоя друга годинка, за да ги издържа двечките.

 
6
  24 февруари 2021 | 09:51 отговор
 

Другите коментари просто няма да ги видите, защото в момента, в който бъдат написани, ги изтрива. Горкичката, не може да се наспи спокойно независимо от часова разлика и т.н., трябва да седи да дебне денонощно на коментарите, да не би някой да напише нещо лошо, за да трие веднагически. Аз не разбирам защо дори когато е с дъщеря си винаги е с такъв сластен, влажен, премрежен поглед и защо дори когато е с нея е винаги в състояние любовница/развратница. Има си момент за всичко. Ясно е, че ползва платформата да се промотира, защото тя от това живее, все пак това за певица е очевидно, че е само про-форма и прах в очите, но за мен е нелепо една майка да изглежда така до дъщеря си на всяка снимка, все едно са порно актриси в края на порно-сцената, когато чакат да им ... знаете. Изключително пошло!

 
5 Рашко
  22 февруари 2021 | 23:13 отговор
 

Абе тия КУРВИ несвършяат ли .не ги ли лови Вирус0???

 
4 Уффф
  22 февруари 2021 | 18:14 отговор
 

Много красива

 
3 Шуши
  22 февруари 2021 | 16:56 отговор
 

Тя ,че хваща окото хваща.Я си простете колко са се бърсали на нея.Явно си търси някой богат балък да я издържа и да пробута дъщеря си на друг богат балък.

 
 
24 февруари 2021 | 09:59

Те и сега са с клиенти там. Чуват се как крещят българи до тях с някакъв див селски диалект и говор.

2 красавица
  22 февруари 2021 | 14:40 отговор
 

красавица е тази

 
1 НаИстина
  22 февруари 2021 | 14:33 отговор
 

Уникална жена е

 

Добави Коментар

Най-четени