Леле! Тази дама върза тенекия на Рачков, той я смени с... мъж

Председателят на 45-ото Народно събрание Мика Зайкова върза тенекия на тв водещия Димитър Рачков като не се появи в неговото "забранено шоу". Гостуването ѝ бе рекламирано в продължение на цяла седмица, но тя така и не се появи.

Чаровната Мика Зайкова, която спечели симпатиите в първия парламентарен ден, обяснила, че не може да присъства, защото е в провинцията.

View post on Instagram
 

Явно, за да спасят шоуто, в студиото все пак влезе една дама, но тя не беше Мика Зайкова, а Зайка Байкова, в чиято роля влезе певецът Рафи, писа Lupa.bg.

View post on Instagram
 

"Въздържайте се от обидни намеци. Аз съм на 63 години без ДДС", скастри Байкова на водещия, който изрази възхищението си, че тя е на цели 79 години. "Повечето депутати бяха като крава върху покрив. Чудиш се как такова големо говедо се е качило толкова високо", коментира тя поведението на народните представители в парламента.

"Ако видите депутат да трепери за народа, значи е с Паркинсон", бе друг култов лаф на Зайка Байкова в шоуто. Засега липсва коментар от страна на г-жа Зайкова, която между другото е известна с чувството си за хумор.