Ако си мислите, че само Анджелина Джоли може да се похвали с многобройните си татуси, със сигурност се лъжете. Оказва се, че и холивудският ас Брад Пит не отстъпва по нищо на бившата си с „картинната галерия“, изрисувана по тялото му, пише People.

Дали е криел успешно многобройните си татуировки дълго време от чуждите погледи, или се е сдобил скоро с тях, можем само да гадаем. Със сигурност обаче 56-годишният актьор бе издебнат от папараци преди дни, по време на почивката му на островите Търкс и Кайкос.



Компания на звездата му правеше не кой и да е, а дългогодишният му приятел - басиста на Red Hot Chili Peppers Майкъл Балзари, известен като Flea.

Докато се гмуркаха във водите на Атлантическия океан, двамата другари бяха заловени от любопитни фотографи, и това, което се вижда на една от снимките, е впечатляваща колекция от доста пищен бодиарт.

Сред изображенията има торнадо и надписи на санскрит. Някои от татусите на звездата от „Имало едно време... в Холивуд“ се виждат за първи път, а други са добре познати на феновете му.

Според близки до Брад Пит той е посрещнал Нова година далеч от децата си, допълва още от People. По думите им първоначалните планове били той да прекара новогодишните празници с Джоли и наследниците си, но през есента двамата отново се скарали заради бракоразводното производство, се посочва още в изданието.

Тогава действително Анджи изненадващо поиска да смени съдията, което Брад възприе като отчаян опит на бившата му съпруга да забави неизбежната загуба. Позакрепените оттук-оттам през миналата година отношенията между двамата се разклатиха с нова сила и покрай любовната авантюра на Пит с германския модел Никол Потуралски, която на всичкото отгоре се оказа и с близо 30 години по-млада от него.

Четете още: Погледът на новия мъж на Никол Шерцингер - писна му от нея (снимка)