Леонардо ди Каприо отново е свободен след раздяла с младата Камила

31 август 2022 | 11:07
2278
1
Снимки: Unsplash, Pixabay
1

Звездата на Холивуд Лео ди Каприо сложи край на 5-годишната си връзка с актрисата и модел Камила Мороне, предаде The Sun.


Медията твърди, че звездната двойка е приключила своите любовни отношения още в началото на лятото. Раздялата им е протекла без лоши чувства, като отношенията им са останали приятелски. 


Леонардо, който вече е на 47 години и Мороне, която е едва 25-годишна, се познават отдавна. Първата им среща датира още през 2008 г. покрай звездата на киното Ал Пачино, което по това време е във връзка с майката на Камила. Любовните взаимоотношения между Ди Каприо и Мороне възникват доста по-късно. През 2020 година се появяват слухове, че двамата очакват дете, но за съжаление това не се оказва истина.


Четете ощеРафа Надал кръшнал на бременната си съпруга с Шакира?

Още по темата

Коментари

1 Бивш от МВР
  31 август 2022 | 12:29 отговор
 

ДИ КАПРИО КАТО МЛАДЕЖ И ПРЕДИ ДА ПОТЪНЕ С ТИТАНИК ЧЕ БЕШЕ ПОНЕ МАЛКО ПО СИМПАТИЧЕН МЛАДЕЖ И ОРЛАНДО БЛУМ И НА НЕГО "ЕГН" НЕ МУ Е ПРОСТИЛО. ОТИ ВСЕКИ ИМА ДОСТЪП ДО ГУГЪЛ АРХИВО И МОЕ ДА РАЗГЛЕДА ПО НОВО ЧЕ ДОРИ И ПО СТАРО.

 
 
Александър Витанов
31 август 2022 | 12:29

EuroSoul - Atomic Dance & Positive Energy Eurodance

 
Бивш от МВР
31 август 2022 | 12:29

!!! надежда дойчева: 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА и КЛИП. Не съм ли грозна и с гадна циганска мутра? !!! ................................................................................................................................................ !!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

 
31 август 2022 | 12:30

nadejda doicheva - АМА ВЪОБЩЕ НЕ СЪМ АМА МНОГО ГРОЗНА МАНГАЛКА. ....................................................................................................................... ЧЕ ТОВА ШИЗИ НАДЕЖДА ДОЙЧЕВА СЕ ИМА ЗА ПО ГОЛЕМА БЪЛГАРКА ОТ НАДЕЖДА НЕЙНСКИ И НАДЕЖДА ЙОРДАНОВА И БИВШ МИНИСТЪР, НА..

Добави Коментар

Най-четени