Автор
Ева Григорова

Лили Иванова до последно се грижеше за бившата си свекърва

Не е случаен факт, че голямата ни естрадна прима Лили Иванова ще изпрати супер успешна 2022 година. Според родни астролози кариерата на Лили преминава през 10-годишни цикли.

Още през 2021 година тя направи грандиозен концерт в "Арена Армеец". А в началото на декември през 2022 година залата отново бе на крака след нейните велики вечни хитове и новите ѝ песни.

Българската певица дори събула за няколко минути обувките с високи токчета и излязла на сцената боса като нестинарка.



Въпреки това Лили имаше доста проблеми преди концерта и той до последно беше под въпрос. Месеци наред Лили се оплакваше пред хора от близкото си обкръжение от болки в краката, беше доста преуморена от лятното си турне и през есента се колебаеше дали да не спре с участията си на живо и да се фокусира върху студийните записи. Всичко това не се случи и изпълнителката доказа, че времето ѝ не е отминало.

Преди настъпването на 2023 година архива на певицата изплуваха дълго пазени тайни от личната ѝ биография. По думите на бивш високопоставен държавен чиновник, който е контактувал с Лили Иванова при реализацията на десетки благотворителни инициативи, тя била "много добър човек".



"Лили направи невероятно много за родния си Кубрат. През 90-те пя цели 2 часа за своите съграждани напълно безплатно. Не е вярно, че не се е разбирала с майката на първия си съпруг - ортопеда д-р Владимир Павлов. Той е бил лекар в болницата в Бобовдол, пенсионира се в бившата Окръжна болница. Лили до последно полагаше грижи за бившата си свекърва, но не искаше да се шуми за това", разказва ексдържавният служител.

Според нейната бивша икономка Мария легендата на родната естрада имала навика да обсипва с подаръци с повод и без повод хората, които чувства близки. Една от тях е самата ѝ бившата помощничка.

Четете още: Златка проговори за Благой: Няма да му простя изневерите