Лили Иванова е сред представителите на шоубизнеса у нас, които никога не са криели интереса си към окултния свят и езотеричните науки.

Легендата на българската естрада неведнъж е споделяла в интервюта, че е посещавала различни лечители и ясновидци, които да държат далеч от нея черните магии. От "Стандарт" припомнят интервю от преди години, в което, певицата признава, че е посещавала ходжа във Варна, който и бил развалил над 20 прокоби, повечето от които направени от нейни завистливи колеги. След като въпросният маг обаче си отишъл от белия свят през 2014 г., изпълнителката на "Осъдени души" се доверила на способностите на друг вещер в лицето на ясновидка от Хасковския регион, разкриват местни жители.

View post on Instagram
 


Предсказателката не била известна на широката публика, но засметка на това в околностите всички знаели за нея и твърдели, че уменията ѝ били зашеметяващи. С видната екстрасенска Лили се запознала чрез свой близък познат, който бил добре осведомен за магьосническите ѝ дарби.

Причина Лили да посети лечителката била продиктувана от купищата неприятности, които по онова време се стоварили на главата на певицата - първо починала майка ѝ, след това се скарaла с Драго Чая, а после - и с Митко Щерев. За капак сестра ѝ Магда била приета в болница.

View post on Instagram
 


„Наистина смятах, че съм попаднала в черна дупка. Не можех да си обясня защо толкова много злини ми се случват в живота. Бях стигнала до дъното, мислех, че съм омагьосана“, признава години по-късно музикалната икона.

За да защити от злите сили изпълнителката на „Ветрове“, хасковската врачка направила тройна огнена защита. Тя я уверявала, че след този ритуал всички негативи в живота на Лили ще си отидат и че от този момент нататък той ще се зареди само с красиви и положителни емоции и прживявания.

Така и станало, както твърди самата Лили. Действително от онзи миг насетне животът ѝ придобил нова светлина. За да я поддържа, по съвет на врачката, певицата посещавала екстрасенската всяка година през февруари, за да ѝ прави тройната огнена защита. Енергийният щит се извършвал чрез специални молитви, които изграждали огнена стража около човека, която отблъсква всички проклятия, лоши очи и помисли.

Този метод е разпространен като най-силна защита, но не може да се извършва в домашни условия, тъй като най-важният компонент е молитвата, която се изрича, поясняват пък от „Ретро“.

View post on Instagram
 


Четете още: Синът на Христо Сираков се подигра жестоко с плеймейтка (снимка)