Автор
Woman.bg

Линдзи Лоън откраднала гривна на Лиз Тейлър

Изглежда, че славата на крадла продължава да преследва актрисата Линдзи Лоън. Този път една от медицинските сестри, които се грижели за Елизабет Тейлър в последните години от живота й, обвини Лоън, че е откраднала скъпа гривна на легендарната актриса.

Информацията беше разкрита от сайта Radar Onlinе, който пише, че Линдзи отмъкнала бижуто по време на снимките на сериала "Лиз и Дик", разказващ за живота на Тейлър, в който Лоън играе главната роля.

Според сайта актрисата завързала близко приятелство с една от медицинските сестри, познаващи най-добре Лиз Тайлър, и откраднала от нея много скъпа гривна, която й била подарена от кино легендата.

"Веднага щом видя гривната, Линдзи се влюби в нея и малко след това бижуто изчезна", разкри запознат източник пред Radar Online.

Първоначално медицинската сестра се въздържала да обвини пряко Лоън, мислейки, че тя просто е забравила да върне гривната, след като я премерила. Но малко по-късно теорията й се разбила на пух и прах, когато сестрата поискала бижуто от актрисата и тя я уверила, че не е у нея.

Но медицинската сестра знаела, че това е лъжа и заплашила да се обади в полицията, ако Лоън не върне гривната. Няколко дни по-късно Линдзи признала грешката си и върнала бижуто.

От БГНЕС припомнят, че не за първи път актрисата е замесена в кражба на бижута. Тя получи условна присъда именно заради кражба на колие от бижутерски магазин във Венеция.