Лияна и дъщеря ѝ шокираха фенове с опасно горещи кадри

Фолкпевицата Лияна изпоти последователите си с шокиращо секси фотос на нея и дъщеря ѝ. Кадърът чалга звездата сподели преди два дни, а поводът е абитуриентският бал на дъщеря ѝ, който се състоя в началото на юни в един от най-изисканите ресторанти в София.

На снимката майка и дъщеря са с тоалетите от тази така специална вечер за семейството. А те определено грабват вниманието с пищните си деколтета, изкарващи щедро на показ пред очите на феновете гърдите на двете дами.

View post on Instagram
 

"Моето пораснало детенце.. Човече мое, за теб всичко си заслужава. Заради теб, колкото и мрачно да беше понякога, аз успявах да пробия тъмнината и да видя слънцето.. Ти ме направи всесилна, мъдра и богата! Да, ти си чудото в живота ми.. Ти си безкрайността.. Ти си моето море (Дениз), море от любов! Изпълнена съм с благодарност към Бог, към съдбата, че имам Теб! Попътен вятър, Денизи.. Нека сърцето и разумът те водят все напред, и постигнеш всичко онова , за което копнее сърцето ти Обичам те е малко..,много повече е от това..", пише Лияна под снимката с дъщеря си.

Припомняме, че Лияна беше в чужбина с приятеля си, но успя навреме да се прибере, за да организира парти за бала на дъщеря си. Изисканото тържество се е състояло в софийско заведение с известни и отбрани гости.

От колегите Лияна била поканила единствено Бони, както и братовчед си Константин. Впечатляваща декорация, музика, много феерия и богата трапеза забавлявала на макс гостите.

View post on Instagram
 

Четете още: Вижте дъщерята на Лияна като абитуриентка (снимки)