Лияна и дъщеря ѝ шокираха фенове с опасно горещи кадри

08 юни 2021 | 14:41
3740
3
Снимки: Instagram
3

Фолкпевицата Лияна изпоти последователите си с шокиращо секси фотос на нея и дъщеря ѝ. Кадърът чалга звездата сподели преди два дни, а поводът е абитуриентският бал на дъщеря ѝ, който се състоя в началото на юни в един от най-изисканите ресторанти в София.

На снимката майка и дъщеря са с тоалетите от тази така специална вечер за семейството. А те определено грабват вниманието с пищните си деколтета, изкарващи щедро на показ пред очите на феновете гърдите на двете дами.

"Моето пораснало детенце.. Човече мое, за теб всичко си заслужава. Заради теб, колкото и мрачно да беше понякога, аз успявах да пробия тъмнината и да видя слънцето.. Ти ме направи всесилна, мъдра и богата! Да, ти си чудото в живота ми.. Ти си безкрайността.. Ти си моето море (Дениз), море от любов! Изпълнена съм с благодарност към Бог, към съдбата, че имам Теб! Попътен вятър, Денизи.. Нека сърцето и разумът те водят все напред, и постигнеш всичко онова , за което копнее сърцето ти Обичам те е малко..,много повече е от това..", пише Лияна под снимката с дъщеря си.Припомняме, че Лияна беше в чужбина с приятеля си, но успя навреме да се прибере, за да организира парти за бала на дъщеря си. Изисканото тържество се е състояло в софийско заведение с известни и отбрани гости.

От колегите Лияна била поканила единствено Бони, както и братовчед си Константин. Впечатляваща декорация, музика, много феерия и богата трапеза забавлявала на макс гостите. 

Четете още: Вижте дъщерята на Лияна като абитуриентка (снимки)

Още по темата

Коментари

3
  09 юни 2021 | 10:39 отговор
 

Лияна все още е по-красива. Дъщерята с тия корекции е заприличала на поне 30 годишна. Никаква младост и свежест не излъчва.

 
2 Не на курвите
  08 юни 2021 | 20:22 отговор
 

Ако някой намира това на снимките за секси, то определено е не само за очен лекар, ами направо за психиатър. Тези са всичко друго, но не и секси. Отвратително отблъскващи са!

 
1 Евала
  08 юни 2021 | 18:14 отговор
 

Уникална Лиана

 

Добави Коментар

Най-четени