Лияна издаде как точно поддържа страхотната си форма

Лияна безспорно е една от поп-фолк певиците с най-добра фигура сред представителките на жанра.

Тя е завършила спортното училище на „Левски-Спартак“ в столицата със специалност лека атлетика – средни бягания, където става двукратна шампионка за девойки на 800 метра.

Лияна и до днес е запазила любовта си към спорта и не спира да тренира, където и да се намира. Миналата седмица тя сподели, че въпреки пандемията е решила да си подари мечтана почивка на Малдивите, откъдето непрекъснато качва екзотични кадри.

Последното видео, което тя качи в Instagram, пък показва на феновете й как точно поддържа фигурата си на плажа.

"Мили хлапета! Както виждате, споделям, почти всичко с Вас.. Знам, че Вие тук, не очаквате да снимам “лустросани историйки” , или (вижте, какво ми е менюто) Аз съм Лили, такава, каквато някои от Вас познават от години, други по отскоро! Където и да се намирам, аз си търся моето.. Природата, въздуха, емоцията, която ми дават- не “звездите” на хотела, а звездите на нощното небе! И, да, през цялото време ще съм с влажна коса, боса и щастлива! Нявсякъде има места, на които човек да прояви суетата си, но ,за мен по- важното е да проявим душата си! На хората им писна от пластмаса, от изкуствени усмивки, от цялата тази бутафория! На мен- отдавна! Въпреки опита си, аз така и не порастнах! Не исках да спирам да гоня вятъра , а гонейки го, винаги мечтаех! Всички притежаваме едно и също! Еднакви сме! И, имаме най- голямата мощ на света- Божествената искрица! Всичко останало е просто суета! Обичам Ви" - написа изпълнителката към видеото.

View post on Instagram
 

В началото на годината пък поп-фолк изпълнителката качи друго видео, с което доказа, че и дъждовното време не би я спряло да тренира. Братовчедката на Константин сподели видео, в което прави упражнения, докато се пази от дъжда с чадър.


"Вали дъжд ли.. Няма проблем.. имам чадър! Освен това и въображение не ми липсва, лудост - още по-малко", написа към поста изпълнителката.

View post on Instagram