Певицата Лияна довери, че отново е сама. В тв интервю тя сподели, че различията с приятеля ѝ Цветан са пречка двамата да не са заедно към днешна дата.

Въпреки че през януари той изпрати официално изявление до медиите, в което казва, че журналистите пишат измислици и че двамата с певицата подготвят сватба, се оказа, че приказката им е свършила.

Ето, какво довери Цветан само няколко седмици по-рано:

"Не желая да се показвам в публичното пространство. Това не е моето поприще. Когато обаче достойнството на мой любим човек е заложено на карта няма как да остана безмълвен. Няма да позволя да се пишат подобни глупости за нея, защото тя е жената, която ми показа какво е истинска любов и ме промени напълно. Не съм гонил Лили нито от дома, нито от живота си и не съм неин любовник, а неин годеник. Тя е прекрасен човек, стойностен, от малкото жени, които имат смислено съдържание, зад перфектния външен вид. Никога не бих я наранил или направил така, че да се чувства зле. Именно затова се надявам медиите да не съчиняват повече измислени истории и да се допитват до истината, преди да публикуват статиите си. Искам да използвам момента също така да кажа пред цяла България, че тя е целият ми свят и ако някой все още не го е разбрал – тя е жената, с която искам да създам семейство и да имам деца някой ден. Още тази есен ще има сватба! “.

Лияна обясни раздялата си с Цветан пред Мон Дьо така:

"Има хора, с които сте пълни противоположности и по никакъв начин тези противоположности не могат да заработят заедно. Може би сме толкова противоречиви и далече един от друг, че няма начин да се срещнем някъде. Опитахме...".

"Мисля си, че нямам нужда от никаква любов, от мъж. Сигурна съм, че много жени, ако имат избор да продължаt напред сами с децата си, биха го направили, стига да имат финансовата възможност да го направят", каза още певицата.