Лияна просълзи всички с тези думи за дъщеря си (снимка)

11 октомври 2021 | 16:41
4407
2
снимки: Instagram
2

Освен че е една от най-успешните фолкдиви и впечатляващи родни красавици, Лияна е и майка за пример. Тя е истински отдадена на дъщеря си Дениз, която отдавна вече не е малко момиченце, а красива млада дама.

Днес наследницата на певицата празнува рождения си ден, което определено е успяло да развълнува майчиното съце на Лияна. Тя се възползва от прекрасния повод, за да поднесе цялата си любов към Дениз в онлайн пространството. Преди часове Лияна сподели стори, в което е отправила невероятно поздравление към порасналото си дете:

 "Честит рожден ден, живот мой! Ти си безусловната любов, ти си светлината, безкрая, ти си моята Божия искрица! Докато сърцето в гърдите ми тупти ще имаш всичката любов, подкрепа, вяра, сила! Живея за теб, посветена съм на теб, всичко е за и заради теб! И, зная, че с Божията сила и любов ще постигнеш всичко, за което мечтаеш! Защото именно Бог реши да те има! Благословена да си, дъщеричке моя, обожавам те!"

Лияна, Дениз

Към поздравлението Лияна е добавила и горещ кадър от екзотичната ѝ почивка с Дениз до Малдивите. 

Но освен днешния празник, певицата имаше повод за радост и вчера, тъй като излезе най-новата ѝ песен "Изхвърли ме". Фолкдивата реши да зарадва феновете си с новината, като сподели своя секси снимка, на която е облечена с къса бяла рокличка и е застанала в доста предизвикателна поза. Съвсем очаквано, акдърът вече има близо 8000 харесвания. 

Четете още: Камелия подпали мрежата с тази гореща снимка

Още по темата

Коментари

2
  12 октомври 2021 | 09:50 отговор
 

Искам да й пръсна путката от секс уе!

 
1
  12 октомври 2021 | 08:25 отговор
 

 

Добави Коментар

Най-четени