Лияна просълзи всички с тези думи за дъщеря си (снимка)

Освен че е една от най-успешните фолкдиви и впечатляващи родни красавици, Лияна е и майка за пример. Тя е истински отдадена на дъщеря си Дениз, която отдавна вече не е малко момиченце, а красива млада дама.

Днес наследницата на певицата празнува рождения си ден, което определено е успяло да развълнува майчиното съце на Лияна. Тя се възползва от прекрасния повод, за да поднесе цялата си любов към Дениз в онлайн пространството. Преди часове Лияна сподели стори, в което е отправила невероятно поздравление към порасналото си дете:

"Честит рожден ден, живот мой! Ти си безусловната любов, ти си светлината, безкрая, ти си моята Божия искрица! Докато сърцето в гърдите ми тупти ще имаш всичката любов, подкрепа, вяра, сила! Живея за теб, посветена съм на теб, всичко е за и заради теб! И, зная, че с Божията сила и любов ще постигнеш всичко, за което мечтаеш! Защото именно Бог реши да те има! Благословена да си, дъщеричке моя, обожавам те!"

Към поздравлението Лияна е добавила и горещ кадър от екзотичната ѝ почивка с Дениз до Малдивите.

Но освен днешния празник, певицата имаше повод за радост и вчера, тъй като излезе най-новата ѝ песен "Изхвърли ме". Фолкдивата реши да зарадва феновете си с новината, като сподели своя секси снимка, на която е облечена с къса бяла рокличка и е застанала в доста предизвикателна поза. Съвсем очаквано, акдърът вече има близо 8000 харесвания.

View post on Instagram
 

Четете още: Камелия подпали мрежата с тази гореща снимка