Лияна разпали страстите с палава мини рокля от Италия (Снимка)

Фолкпевицата Лияна отново се отдаде на страстта си към пътешествията, като този път се похвали с фотоси от италианския град Мерано. "Събудете се с усмивка. Мечтайте, дерзайте, обичайте, молете се, вярвайте", написа сексапилната брюнетката към най-новата си палава снимка в Инстаграм профила си.

Изпънителката е на крилете на любовта с виден столичен адвокат, с който според слуховете вече са минали под венчилото, припомнят от Hotnews.bg.

View post on Instagram
 


Именно в неговата компания Лияна обиколила почти всяко кътче на земното кълбо, като за последно беше на Малдивите, а след това и във Виена.

View post on Instagram
 

През последните дни Лияна публикува кадри от Северна Италия, с които разпалва страстите в мрежата. На една от тях я виждаме в секси дънков ансамбъл с гола талия, а на друг - в ултра къса рокличка в розово.

41-годишната изпълнителка е горда притежателка на едно от най-изваяните и грациозни тела в попфолка, на които може да завиди всяка една 20-годишна девойка.

Откакто върту любов с новия си избраник обаче, Лияна като че ли остави на заден план музикалните си участия. Все пак през октомври миналата година издаде нов видеоклип към песента "Изхвърли ме". Песента набра над милион гледания в YouTube, но не успя да се наложи като хит.

View post on Instagram
 

Четете още: Теди Кацарова се щракна по бански и подлуди всички (снимки)