Лияна несъмнено е сред най-красивите певици в попфолк бранша, а кандидатите за сърцето ѝ са безброй. Тя обаче е поверила чувствата си само на един, за когото се говори, че е сред най-успешните адвокати в страната.

От много време насам се шушука, че фолкдивата се готви за сватба със своя Николай, но самата тя преди време отрече тези слухове, като увери последователите си, че непременно ще ги уведоми, ако ѝ предстои толкова важна стъпка. Говори се, че Лияна е с новата си половинка от началото на пандемията и отношенията им вървят повече от гладко. Видно е, че той не пропуска да я глези, като я води на екзточини почивки. Също така има отлично отношение и към дъщеря ѝ Дениз. Тримата дори отскочиха до Малдивите по-рано тази година.

View post on Instagram
 

Сега Лияна е във Виена, където се наслаждава на европейската архитектура и красотата на града, най-често, обикаляйки с файтон. Певицата публикува кадър след кадър от столицата, а по-наблюдателните ѝ фенове забелязаха красива, брачна халка точно на безименния ѝ пръст. И това, ако не е доказателство, че е казала "Да" на любимия си?

Напълно възможно е и това да е просто едно от многото ѝ красиви бижута, но наистина прилича повече на брачна халка.

View post on Instagram
 

Четете още: Еха! Глория яхна сърфа, показва страхотен тен (снимки)