Лолита на Григор запали мрежата с мокър кадър от банята (снимка)

Новата избраница на тенис звездата Григор Димитров - Лолита Османова, разгорещи страстите с мокър кадър в Инстаграм.

Красавицата публикува в социалната мрежа черно-бял кадър от банята, а към него написа: "Единственият лимит е умът ви".

View post on Instagram
 


На фотоса дъщерята на руския олигарх Елдар Османов е с мокра коса и разголени рамене. Обяснимо, още с появата си кадърът развълнува силно феновете на Османова и тя бе залята с дъжд от комплименти.

Жената, която зае мястото на Шерцингер в сърцето на Гришо, разкри и една от големите си страсти пред последователите си в мрежата. Тя публикува различни вкусни блюда от Монако, но дали Гришо им се наслаждава заедно с нея, можем само да гадаем.

Мълвата, че двамата наистина са двойка, бе потвърдена преди броени дни, след като първата ни ракета публиква като "стори" в Инстаграм обща селфи-снимка от френското курортно градче Анеси, известно като Венеция на Алпите.



Слухове, че Световният №19 в тениса излиза с милионерската наследница, плъзнаха по време на турнира във Виена през октомври, когато Лолита на няколко пъти бе забелязана да наблюдава мачовете на българина заедно с неговия щаб на турнира във Виена. Това породи множество спекулации, като няколко дни след това самоличността на рускинята все пак бе разкрита.

View post on Instagram
 

Четете още: Ето я: Първата снимка на Григор и Лолита!