Лолита на Гришо: Иска да се запознае със свекървата в Хасково

Новата тръпка на звездната ни тенис ракета - Григор Димитров, сподели изключително мили думи за родината на любимия си в Инстаграм.

Лолита Османова няма търпение да дойде в България заедно с известната си половинка. Това тя призна пред хилядите си последователи в социалната мрежа по време на живо включване, отговаряйки на техни въпроси.

View post on Instagram
 

„Никога не съм била в България, но мисля, че е прекрасна страна. Хората са много готини. Надявам се да посетя България, ще видим“, сподели дъщерята на руския олигарх в енергийния бизнес - Елдар Османов.

25-годишната красавица разкри и отношението си към българската музика, към която тя питае особена любов. “Много харесвам българската музика. Имам няколко песни в плейлистата си”, каза избраницата на Гришо.

View post on Instagram
 


Припомняме, че двамата потвърдиха връзката си през декември миналата година с инстаграм пост, който Григор качи на стори в социалната мрежа, от френското курортно градче Аненси, известно като Венеция на Алпите. Фотото представлява селфи, на което двамата за първи път се показват на аудиторията един до друг.

За романса Лолита и Гришо се говореше отдавна в тенис средите, след като рускинята украси ложата на Димитров по време на турнира във Виена. Впоследствие и двамата качваха в социалните мрежи едновременно кадри от едни и същи места, но никога не се снимаха заедно, преди това да се случи с кадъра, който двамата споделиха от Алпите.

Четете още: Секси мама: Емили Ратайковски роди, вижте как кръсти сина си (снимки)