Автор
Woman.bg

Любовта и ревността застигнаха Рут в Къртицата

Рут Колева не издържа на напрежението в „Къртицата" и съсипа връзката с гаджето си, за когото дори твърдеше, че й е годеник. Самотата и стресът в шоуто се оказаха твърде непосилни за крехката й психика и тя, без да се усети, се влюби в силния спортист Любо, който се превърна в неин закрилник. Той пък съвсем не се прояви джентълменски и се възползва максимално от ситуацията, без да се съобразява, че Рут е обвързана.

Рут и Любо

„В Базата нещата изглеждат много по-различно. Изолирани сме от доста време и нямаме точна представа за нещата. Може би отвън нещата изглеждат по-различно, но не знам как", изповяда се Рут.

Рут и Любо

Певицата е категорична, че обича годеника си Калоян и той много й липсва. Гаджето й обаче съвсем не смята така и е бесен от интимните разговори, прегръдки и уж приятелски целувки. Той изпратил писмо на любимата си, че е много наранен и отношенията им не могат да продължат, ако тя не спре да се увърта около Любо. Рут първоначално прие тежко новината, че е зарязана, но после заяви, че щом излезе, ще успее да оправи нещата, защото е сигурна в любовта им.

За да намали напрежението от изблиците на ревност на гаджето си, който гледа отвън това, което се случва между нея и Любо, тя реши да поиска от баскетболиста да спазват повече дистанция.

Рут и приятелят ѝ Калоян, който влезе в базата на Къртицата

„Спри да ме харесваш, ако някога това ти е минавало през главата", помоли Рут. Той обаче заяви, че не може да й обещае това, защото я иска и е сигурен в чувствата си. Още при първата трудност, когато Рут не успя да се справи с една от задачите в „Къртицата", тя сама потърси близостта на баскетболиста. Певицата и Любо се усамотиха и тихо си шушукаха, както правят всяка вечер напоследък. Нито един не издържа на обещанието да спазват дистанция.

„Те са непрекъснато заедно и Рут е влюбена, въпреки че не иска да го осъзнае и крие. Няма да успеят да спрат развитието на връзката си", прогнозират и останалите в Базата.

Къртицата ep29 / 27.04.2013 by cool12312