Любовта на Меган и Хари - тя го съсипва, той я обича

25 май 2020 | 13:01
23914
10
снимки: Getty Images
10

От няколко месеца насам Меган и Хари търсят щастието и свободата от кралския живот отвъд Океана. Не може да се отрече, че и двамата направиха немалко компромиси, за да запазят любовта си, но изглежда, че единият ще пострада много повече. И това няма да е уж ранимата и крехка Меган.

Това ще е самият принц Хари – заклетият ерген, който разбиваше женски сърца и за когото сигурно кралица Елизабет II бе загубила надежда, че някой ден ще се задоми. Но всеки, рано или късно, си намира майстора и за кралския наследник това е бившата актриса Меган Маркъл, която успя да го откъсне от познатия, сладък, кралски живот и да го накара да заживее в САЩ.

принц Хари, Меган Маркъл

В момента херцозите и синът им Арчи обитават имението на продуцента Том Пери в Лос Анджелис и се очаква скоро да закупят свой дом, в който ще живеят и с майката на Меган – Дория. Изобщо – на Хари много му се насъбра и според автора Том Куин, който е известен биограф на британската кралска фамилия, принцът дълго време ще бъде просто една изгубена душа. Не Меган също не ѝ бе никак лесно във Великобритания, но според Том, на Хари ще му бъде много по-трудно в САЩ, тъй като той далеч не е толкова силен психически, колкото любимата си.

Да не пропускаме и факта, че в момента принцът е освободен от всичките си военни задължения и към днешна дата няма нито приятели, нито работа в Лос Анджелис. А според друг кралски биограф, Пени Джунър, той днес е нещастен и за това е виновна само Меган, защото тя е направила основни промени в живота му в рамките на изключително кратко време.

Меган Маркъл, принц Хари

Още един кралски експерт, Ричард Фитцуилямс, може би намери най-точните думи, с които да опише любовта на херцозите: „Изглежда, че Меган и Хари са невероятно щастливи заедно, но тяхната любов има твърде висока цена.“ И една от причините за това е, че принцът не можеше да гледа как Англия се отнася към любимата му и взе емоционалното решение да отиде с нея там, където тя се чувства най-добре и е в комфортната си зона.А вие мислите ли, че Хари допусна грешка и дали тази любов наистина ще оцелее?

Меган Маркъл, принц Хари

Четете още: Вижте Диляна Попова, Луиза Григорова и щерката на Гала като абитуриентки

Още по темата

Коментари

10 Валентина
  13 март 2021 | 08:19 отговор
 

Бракът ще оцелее защото тук има интереси . Меган е обещала на Хари че един ден той ще стане президент на Америка, но затова трябва да се откаже от кралските си привелегии , тя ще му помогне като на нейна страна ще е цветнокожата част от американското население. А може би всичко е един театър за който знае и кралското семейсто. Следете активноста на Хари и Меган така те печелят привърженици

 
9 Мая
  25 септември 2020 | 19:53 отговор
 

Посредствена, лицемерна,с мегаломански амбиции без личностно покритие-това е жената до човека носещ името "само Хари".

 
8 MARIANA STOYNOVA.
  16 юли 2020 | 15:31 отговор
 

БРАКЪТ ЩЕ ОЦЕЛЕЕ.НО ХАРИ НЯМА ДА Е ЩАСТЛИВ И ЩЕ ИМА ЗАНАПРЕД МНОГО ПРОБЛЕМИ.И ТАЗИ МЕГАН НАЛАГА СВОЕТО МНЕНИЕ.ИСКА ДА КОМАНДВА.

 
7 Тео
  10 юли 2020 | 15:07 отговор
 

Американските жени са меркантилни, Хари е незрял, дано оцелеят заедно, ама надали

 
6 Лина
  17 юни 2020 | 11:33 отговор
 

Приказка с лош край.На Хари ще му писне.Разкарва го като маймуна насам и натам.

 
5 margarittt
  29 май 2020 | 19:58 отговор
 

И аз мисля, че проблемите на Хари тепърва предстоят... В чужда държава, без ангажираност, приятели и близки, колкото и да е влюбен, все някой ден ще забележи, че не той, а тя, Меган непрестанно повтаря пред приятелите /си, че той е имал невероятния късмет да я срещне, тъй като само тя го разбирала и затова единствено тя можела да го направи щастлив. Внушения, като прибавим и способността й да се представя и за жертва - изключителен, безскрупулен и безсърдечен манипулатор, на Хари би било трудно да го прозре, а да се откачи,ако тя не го иска..

 
4 Това е съдбата ...
  25 май 2020 | 17:39 отговор
 

... на всички заклети ергени и мъже с (уж???) голям житейски опит! Като заочнем от Джордж Клуни, минем през милиони други и стигнем до Принца На Празноглавието, Хари ...

 
3 nimportequi
  25 май 2020 | 17:05 отговор
 

Принца чехльо хе хе.

 
2 Иван
  25 май 2020 | 15:40 отговор
 

Путката е най-силното и най-коварното нещо на света. Гледаш я - едно нищо и никакво, прилича на срязан напряко през средата калмар за лев и петдесет, но мъжете залитат неудържимо по нея. И една дори проста, ала хитра жена, може да те разиграва с нея много дълго. Но не безкрайно, освен ако не си кръгъл идиот. Затова внимавайте в кого се влюбвате. Любовта е спокойствие и уют на душата в компанията на другия, а не някаква безпосочна лудница. И културата! Колкото е по-културен отсрещният, толкова повече има вероятност да ви е хубаво с него дълго време, може би дори цял живот. Блясъкът няма нищо общо с любовта. А евтиният и фалшив блясък да не говорим. Прости неща, но същевременно и много тънки. На които Хари не е имало кой да го научи. А Меган какво - една проста и нахална циганка, на която сега й е паднало да се фръцка и да харчи чужди пари. Да видим само кога ще свършат парите на Хари и търпението му. Но и след един развод пак ще му трябват пари - за издръжка на Меган и детето (може би децата). Защото тамошните закони не са като нашите - за едно ебане по каприз понякога се плаща цял живот и никой не те пита дали имаш или нямаш.

 
 
25 май 2020 | 23:00

Хуят е най-силното и най-коварно нещо на света. Гледаш го- нищо и никакво, прилича на евтина наденица за лев, но обсебва ума и на най- интелигентния мъж.Заради него мъжете търчат след всеки срязан на две калмар с една едничка цел- да го пъхнат там. И са готови да захвърлят любовта и уюта на душата заради една проста и нахална циганка.

 
Иван
26 май 2020 | 09:49

И за хуя е вярно, но мъжът просто не мисли, изключил е мозъка си по една жена, докато жената съвсем съзнателно гледа да те овътри и да ти вземе парите и имотите. Хари си е глупак по рождение, но има такива свестни и хубави мулатки, също и арабки, индийки, азиатки. Много ги харесвам. Как можа точно на тоя боклук да налети, не мога да разбера. Курве от Бронкс. Тя е толкова прозрачна и ясна, само той не го вижда. Глупендер ненаебал се.

 
Рианка
26 май 2020 | 20:50

ДО Иван: Пък ти много отблизо познаваш Меган. Да не си им светил? Щом я е харесал, той си знае защо...

1 Някой
  25 май 2020 | 14:52 отговор
 

Не, няма да оцелее този брак. Хари е израстнал в друга среда , стилът на живот в Щатите е коренно различен . На всички снимки от последните месеци той изглежда нещастен. Меган постигна нейното - да се ожени за богат и известен мъж, да наложи волята си къде и как да живеят, но не отчита факта, че насила не може да направи някого щастлив. Защо и трябваше брак със кралска особа, като не понася начина им на живот?

 
 
Жое
26 май 2020 | 11:12

Проблемите на Хари тепърва предстоят. Това още нищо не е.

Добави Коментар

Най-четени