От няколко месеца насам Меган и Хари търсят щастието и свободата от кралския живот отвъд Океана. Не може да се отрече, че и двамата направиха немалко компромиси, за да запазят любовта си, но изглежда, че единият ще пострада много повече. И това няма да е уж ранимата и крехка Меган.

Това ще е самият принц Хари – заклетият ерген, който разбиваше женски сърца и за когото сигурно кралица Елизабет II бе загубила надежда, че някой ден ще се задоми. Но всеки, рано или късно, си намира майстора и за кралския наследник това е бившата актриса Меган Маркъл, която успя да го откъсне от познатия, сладък, кралски живот и да го накара да заживее в САЩ.



В момента херцозите и синът им Арчи обитават имението на продуцента Том Пери в Лос Анджелис и се очаква скоро да закупят свой дом, в който ще живеят и с майката на Меган – Дория. Изобщо – на Хари много му се насъбра и според автора Том Куин, който е известен биограф на британската кралска фамилия, принцът дълго време ще бъде просто една изгубена душа. Не Меган също не ѝ бе никак лесно във Великобритания, но според Том, на Хари ще му бъде много по-трудно в САЩ, тъй като той далеч не е толкова силен психически, колкото любимата си.

Да не пропускаме и факта, че в момента принцът е освободен от всичките си военни задължения и към днешна дата няма нито приятели, нито работа в Лос Анджелис. А според друг кралски биограф, Пени Джунър, той днес е нещастен и за това е виновна само Меган, защото тя е направила основни промени в живота му в рамките на изключително кратко време.



Още един кралски експерт, Ричард Фитцуилямс, може би намери най-точните думи, с които да опише любовта на херцозите: „Изглежда, че Меган и Хари са невероятно щастливи заедно, но тяхната любов има твърде висока цена.“ И една от причините за това е, че принцът не можеше да гледа как Англия се отнася към любимата му и взе емоционалното решение да отиде с нея там, където тя се чувства най-добре и е в комфортната си зона.

А вие мислите ли, че Хари допусна грешка и дали тази любов наистина ще оцелее?



Четете още: Вижте Диляна Попова, Луиза Григорова и щерката на Гала като абитуриентки