Участничките в шоуто "Ергенът" се превърнаха в истински телевизионни сензации за отрицателно време. И макар нито една от тях да не е популярна с професионалните си постижения, а единствено със скандалите в имението, погледите на цяла България сочат право към тях. А несъмнено някои предпочитат да изпъкнат с таланта си да спретват кавги.

Вероятно вече се досещате, че намигваме към Александра и най-големите ѝ опоненти - Виктория и Людмила. Умишлено или не, тези дами спорят в преобладаващата част на епизодите, като злостните коментари на Люси се излъчват почти на всеки три минути. Изненадващо или не, Бонбонова, която доскоро се кълнеше в приятелството си с Алекс, също се обърна срещу нея.

View post on Instagram
 

Не е тайна и че Людмила, освен главен враг на психоложката Александра, е и от кандидатките с най-впечатляващо самочувствие. И определено е убедена, че е най-достойна половинка за ергена Виктор, за което си отнася доста пофигравки от зрителите на предаването, но има и своите поддръжници. И един от тях направи кратко видео, което Людмила сподели като стори в Инстаграм.

На кадрите виждаме избрани снимки как Виктор и Александра се прегръщат, а над тях е сложен надписът "Докато смъртта ни раздели" и в следващия момент виждаме снимки на Люси с надпис "Смъртта".

По всичко личи, че макар Алекс да изглежда като любимка на секси ергена, Людмила няма никакво намерение да промени мнението си, че е идеална за него.

А вие как мислите?

Четете още: Младото гадже на Мария Илиева не крие връзката си с фолкзвездата Лидия