Автор
Ива Петрова

Людмила от 'Ергенът' изненадващо се появи в 'Сатни богат'

Людмила Костадинова, която нашумя с участието си в тв шоуто "Ергенът", изненадващо се появи в ефира на bTV в предаването "Сатни богат".

Въпреки че не успя да спечели сърцето на Виктор Стоянов, зрителите ще я запомнят с колоритното ѝ присъствие и парливия ѝ език, с когото жегваше не една или две участнички в шоуто.

View post on Instagram
 

Брюнетката, чиито физиономии също ще останат като една от визитните ѝ картички, изневиделица цъфна сред публиката на "Стани богат", откъдето подкрепяше майка си – Деница Костадинова.

"Тя мечтае за магистратура във военната академия, защото обича всичко да е под неин контрол. Определя се за безсмъртна, след като 17 години е била управител в световна верига за бързо хранене. В момента работи като мениджър в столичен медицински център. Омъжила се е още на 17, а дъщеря ѝ е истинска риалити звезда“, каза при представянето ѝ водещият Михаил Билалов.

Той се обърна и към Люси в публиката. "Ти си тук с Людмила, която аз помня с израза "Няма логика“. "Всъщност изразът е "Логика няма“, контрира го кандидатката за сърцето на ергена.

Интересното е, че самата риалити героиня е участвала и в друго предаване за знания от родния ефир – "Последният печели“ по БНТ през 2020 г.

View post on Instagram
 


Нейната майка се представи достойно в играта, отивайки си с 2000 лв.

Четете още: Джаферович си изля гнева върху Гого