Люси Дяковска отново с разбито сърце: Сбогом, моя красива любима

26 октомври 2021 | 14:22
5915
5
снимки: Instagram
5

След като в началото на лятото научихме, че Люси Дяковска върти любов с красива танцьорка на име Марчела, тяхната връзка се разви доста бурно. Въпреки че бяха от съвсем скоро заедно, двете сключиха брак в края на юли и не пропуснаха да се похвалят с щастливото събитие, като споделиха сладки кадри от сватбата в мрежата.

Но колкото бързо се зароди любовта между двете, толкова бързо и угасна. През последните дни Люси издаде, че с Марчела вече не са заедно със следните силни думи:

„Сбогом, моя красива любима... Ти беше светлината в моята тъмнина и наистина ще ми липсваш!” 

Изглежда, че не Люси е сложила край на отношенията си с Марчела и сърцето ѝ отново е разбито. Припомняме ви, че двете се запознаха по време на снимачния процес на най-новия клип на групата No Angles, с който се завърнаха на музикалната сцена след дълго отсъствие. Във видеото Марчела танцува и влиза в ролята на гадже на Люси. Вероятно точно тогава се е зародила и любовта помежду им. 

Мнозина твърдят, че танцьорката не е изпитвала истински чувства към Дяковска, а по-скоро се възползва от влиянието ѝ в музикалните среди, особено в Германия, за да добие популярност. Стана ясно, че тя вече е направила и първите си стъпки в музиката, за които вероятно Люси ѝ е помогнала. 

Четете още: Камелия разтопи сърцата на всички с уникално послание за майка си (снимка)

Още по темата

Коментари

5 Мъж
  28 октомври 2021 | 08:46 отговор
 

Мила,защо не заминеш,там където има такива ,като теб.Извръщаваш младото поколение,ЛюСи.

 
4 Жена
  27 октомври 2021 | 10:01 отговор
 

Такива извратени жени,моля те нямат срам и възмездие има

 
3 факам лесбийки
  26 октомври 2021 | 23:43 отговор
 

Да та еба в тъпата лесбийска уста - намери си мъж ма - стига с това лизане. Конституционния съд постанови че понятието пол означава само биологичният такъв. Вие сте извращения на природата и за това ви наказва с прекъсване на изродената генетична линия.

 
2 Li
  26 октомври 2021 | 16:38 отговор
 

Lisbiikata lusi e mn nepriatna v bg ima oschte schans no v brd e darta i nikoi ne ja tarsi

 
1
  26 октомври 2021 | 16:23 отговор
 

Откачена идиотка!Какво я показвате тази ненормална поквара?

 

Добави Коментар

Най-четени