Мачото Тихомир от "Фермата" пожела да стане жена. И успя. И това изобщо не е шега (снимки)

Помните ли Тихомир Рангелов, който участва преди две години в тв риалитито "Фермата"? Силният мускулест мъж отслабна още преди година с повече от 30 кг. Но не е само това.

Тишо е преживял невероятна трансформация и се е превърнал в руса дама - Мелиса. Това обяви той самият в социалните мрежи. Дори обеща да сподели повече за своя преход (т.нар. transition) през следващите дни.

“Истината е, че много дълги години отлагах това и сега следвам сърцето си истински. Осъзнавам, че съм тръгнала по доста труден и дълъг път”, споделя Тихомир-Мелиса, който преди месеци изглежда като здрав и як мъж. Сега моли да се обръщат към него с Мелиса...

My New Instagram: https://www.instagram.com/melissa_rangelova1/ melissa_rangelova1 Only 30 kg. lighter and much happier Find the differences : )

Публикувахте от Melissa Rangelova в Сряда, 21 април 2021 г.

“Още от малка се чувствах различна, играех си с кукли, харесвах женски дрехи, но от момента, в който започнах да се занимавам с културизъм и следователно химия и състезания, лошият ефект на тестостерона, който всеки бодибилдър приема, замаскира моята реална същност и идентичност. Аз взимах тестостерон дълги години заради състезанията и точно това подтискаше женското в мен. Но когато спя, в съня си винаги съм жена. Това винаги е било скрито дълбоко в мен.”, пише Мелиса, цитирана от Lupa.

Феновете са повече от шокирани. Някои коментират, че подобни трансформации вече се превръщат в нещо нормално, което е страскащо. Други се питат защо си го е причинил. Трети са склонни да проявят разбиране.

Тихомир, сега Мелиса, работи като личен треньор, изготвя режими и диети за бързо отслабване.