Мадона е изкарала вируса - откриха ѝ антитела и тя вече се разхожда свободно

Мадона отново шокира света, но този път по най-неочаквания начин - без голота, без секс и без мръснишки провокации. 61-годишната звезда просто сподели, че ще излезе спокойно на разходка извън дома си, за да подиша "въздух COVID-19", тъй като си е направила тест, с който са открити антитела в кръвта ѝ. Очевидно Мадона е преболедувала вируса, без да разбере.

Певицата направи шокиращото признание вчера с видео в Инстаграм, което е част от рубриката ѝ "Дневници на карантината".

"Вчера си направих тест за коронавирус и открих, че имам антитела. Така че утре просто ще си направя дълга разходка с колата, ще отворя прозореца и ще вдишам дълбоко въздуха на COVID-19", гласи поредната изповед на Мадона.

View post on Instagram
 

Певицата подчертава, че явно имунната ѝ система е достатъчно силна, тъй като не е изявила симптоми на заразата. Е, антителата може и да я са успокоили засега, но истината е, че все още не е доказано дали те ѝ осигуряват имунитет срещу коронавируса. Припомняме ви, че откакто светът е под карантина, кралицата на скандала води стриктно своя видеодневник, в който всеки ден споделя какви са мислите ѝ и какво тревожи душата ѝ. Още когато обяви "Дневници на карантината" със скандално видео от вана, пълна с мляко и рози, тя бе сериозно разкритикувана за думите си, че пред коронавируса всички сме равни, заради което се наложи да изтрие видеото от профила си.

View post on Instagram
 

Четете още: Бившата на Благой Георгиев - Есмер, направи бизнес за милиони