Мадона удари дъното - сравниха я с живия Кен (снимки)

26 ноември 2021 | 09:01
3486
1
снимки: Instagram
1

Никога не е късно да станеш за резил, са казали хората, а Мадона напълно затвърди истинността на тези думи. Достатъчен е само един поглед на последната ѝ публикация в Инстаграм, за да се убедите сами. 

Известно е, че певицата изглежда умопомрачително страхотно за годините си и едва ли можем да срещнем 63-годишни жени с подобна визия и толкова стегнато тяло, но дори и в демонстрирането му е добре да съществува някаква граница. Е, другото известно е, че за Мадона думата "граница" не означава нищо и с лекота успя да скандализира света. Буквално за часове последните кадри, които е публикувала в Инстаграм, са натрупали милиони харесвания, а коментарите валят един след друг. 

Някои показаха, че я обожават, а други я разпънаха на кръст от критики. Да признаем, при нас чувствата са по-скоро смесени, защото този сексапил е неповторим. И все пак - дори не бихме ви показали всички снимки, защото някои от тях са като стопкадър от средата на филм за възрастни. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Dee (@vermaakdee)

Мнозина се възмутиха искрено на поредната смелост на Мадона, като я укориха, че платформата е Инстаграм и посочиха имена на други сайтове, с еротично съдържание, в които тези кадри биха стояли по-удачно. Някои отидоха и още по-далеч, като я сравниха и с живия Кен.

 

Този път звездата не акцентира само върху една конкретна част от тялото си. На някои кадри можем съвсем спокойно да видим зърната ѝ, а на други - междукрачието ѝ. Снимките са направени в спалнята на певицата, а вероятно зад обектива вероятно е застанал далеч по-младият ѝ любим. На някои от снимките тя е съвършено гола, на други е заложила на класическия мрежест чорапогащник, в комбинация с островърхи обувки на токчета с червена подметка и секси бельо, като сутиенът не скрива почти нищо от гърдите ѝ.

Признаваме, дори и в този вулгарен свят, Мадона отново успя да ни зашемети!

Четете още: Джулиана Гани се събра с детето, но само за малко ...

Още по темата

Коментари

1 Гошш
  26 ноември 2021 | 09:43 отговор
 

Ми тая кака е на 60г и изглежда по добре от половината жени на възраст от 25 до 55г а, че е шантава да шантава е.

 
 
Ян
26 ноември 2021 | 19:15

Напълно съгласен.

Добави Коментар

Най-четени