61-годишната Мадона има нова тръпка в живота си. Певицата заби 26-годишния танцьор Ахламалик Уилиамс. Поп кралицата и младокът се появиха прегърнати на балкона на хотел в Маями.
За новия романс на звездата се заговори през юни. Тогава Мадона публикува в профила си в Инстаграм видео с Ахламалик. Явно сега връзката им се е задълбочила. Близки до певицата обаче са притеснени, тъй като тя продължава да се среща с много по-млади момчета.

View post on Instagram
 


„Тя дори не поглежда човек, който поне да е на нейната възраст. Приятелите ѝ смятат, че трябва да се среща с по-възрастни мъже, ако някога иска да изгради стабилна връзка. Чудесно е, че тя все още привлича тези младежи, но има много малък шанс да издържи дълго в подобни отношения“, разказа пред National Enquirer източник, пожелал анонимност.

View post on Instagram
 


Припомняме ви, че през леглото на Мадона са минали 23-годишният танцьор Брахим Зайбат, 26-годишният модел Абубакар Сумахоро, 31-годишният манекен Кевин Сампайо и 26-годишният танцьор Тимур Стефънс.
*И понеже Коледа наближава, а ние от woman.bg вярваме в магията на този празник, тази година ще раздаваме подаръци. Много подаръци! Регистрирайте се Т У К и вижте какви изненади сме ви приготвили заедно с Лора и Стоян.