Автор
Woman.bg

Маги Джанаварова мина на безболезнен "лифтинг"

Най-новата мини-инвазивна технология за подмладяване на кожата вече е у нас, а сред първите известни личности, които се подложиха на нея, беше певицата Маги Джанаварова. Mezotix, на който се подложи, третира безопасно, бързо и почти без болка кожата на лицето, околоочния контур, клепачите, шията и деколтето. Израелското нововъведение в козметичната индустрия е неаблативен термо-механичен лифтинг.

Новата методика (без изгаряне на кожата) за стягане и неоперативен „лифтинг“ на кожата, при която активирането на регенериращите процеси се постига посредством висока температура, интегрирана в кожата чрез титаниев накрайник. Едновременното въздействие на тези технологии предизвиква контролирано загряване в дермата на дълбочина около 300-400 микрона, което води до отделяне на специфични белтъчини. От своя страна те стимулират дермалните фибробласти към производството на повече и нови колагенни и еластични влакна, които обновяват кожата.

Джанаварова все още няма филъри и ботокс в лицето си, но самата тя не ги отхвърля категорично и се довери на уреда и специалиста Калина Иванова от Jewel Skin. По време на събитието Маги сподели мнението си по въпроса: “Разбираемо е, че всички жени искат да изглеждат красиви и максимално дълго да са млади, така че е разбираемо защо се подлагат на всякакви процедури. Аз мисля, че все още нямам нужда, но не бих се поколебала да се възползвам от съвременните методи на козметичната медицина. Засега бих искала да запазя по-дълго естественото си излъчване и за това избрах процедурите, които правят именно това.”

По отношение на тялото си, често преди да снима видеоклип, Маги Джанаварова се подлага на гладолечение. “Издържам, без да ям до 5 дни. След това следва захранването, много внимавам с него, защото и то е важно.” Певицата вае фигура с фитнес и йога. А най-любимо й е така популярния в момента tapout фитнес. Самата Маги споделя какво е това и защо тя го харесва толкова много и предпочита в последно време: „Програмата се основава на комбинация от кардио и силови упражнения, съчетани с удари от различни бойни спортове. А това, което ми допада най-много е, че този тип тренировки забързва метаболизма и наистина променя тялото до неузнаваемост. Може би най-голямото предимство е, че се развиват всички мускулни групи, без да се дава превес на някоя от тях.“ За да е винаги във форма, се е отказала от сладко, тесто и млечни продукти. Спазва и безглутенова диета. “Аз съм привърженик на пескетарианството – ям само риба и морски дарове.” – добавя тя. В момента певицата подготвя втори проект с рапъра 100 кила, след като първият “Just the two of us” се радва на голям интерес.