Маги Халваджиян показа как работи с внучка си (снимка)

Известният продуцент Маги Халваджиян, който в началото на седмицата заяви, че слага край на лятната си почивка и започва работа по новия сезон на "Маскираният певец", вече е в разгара на снимачния процес. Той публикува кадър от площадката, където се заснемат визитките, а на него видяхме Рафи, за когото предположихме, че ще е един от участниците.

Днес Халваджиян реши да издаде и още тайни от кухнята, като показа най-вярната си помощница. Оказа се, че целият клан на продуцента се е заел с усилена работа, включително и най-малкият член на фамилият - внучката му Кай, която е едва на годинка и половинка. Но явно вече е достатъчно голяма, за да взима участие в работния процес.

От снимката ясно се вижда, че Магърдич е изключително щастлив и горд дядо, който наблюдава внучето си с любов и възхищение. На кадъра продуцентът се е усмихнал широко, докато помага на малката Кай да стои изправена. Тя от своя страна изучава света, облечена в прекрасна бяла рокля, съчетана със симпатични розови кроксове.

Публикацията, която Маги Халваджиян е озаглавил с думите "Работим ние с Кай!", вече има над 3 хиляди харесвания и десетки коментари от почитатели на малката Кай и звездния ѝ дядо.

Четете още: Няма да повярвате! Кубрат Пулев тръгва на училище