Автор
Woman.bg

Майката на Мегз разкри защо дъщеря й говори така

Майката на една от най-противоречивите съквартирантки в тазгодишното изданиe на ВИП Брадър разкри на какво се дължи забързаният говор на дъщеря й.

Оказва се, че когато тя е била само на 4 годинки, е преживяла ужасен инцидент с кола.

"Колкото до начина й на говорене – Меги никога не е говорила така. Но при нея има една интересна характерност – тя много често става солидарна с онзи, с когото общува, в буквалния смисъл на думата. В Раковски се говори предимно на диалект – и тя общува по този начин, а иначе не говори на диалект. Съобразява се винаги с този от другата страна. В конкретния случай, когато си говореха с Енджи, Меги едва ли не опита да говори на нейния език, защото мислеше, че така Енджи ще я разбере по-добре. Реакцията й бе първосигнална. Вторият път беше, когато разказваше една история за един чужденец – и тя буквално пресъздаде чужденеца. Не е нито някаква фобия, нито пък го практикува често, беше изцяло първосигнална реакция. Но пак не я разбраха хората. Другото, на което наблягат, е бързото й говорене. Меги има проблем с това още от малка. Беше на четири годинки. Случи се един инцидент, при който тя падна от колата. Бяхме на гости при едни наши приятели. С Меги двете бяхме седнали отзад, а баща й отпред кара колата. Но понеже беше все неспокойна, не можеше да седи на едно място, от задната седалка реши да мине на предната. Но, изглежда, тъй като времето бе много топло, предната врата сме я забравили леко притворена. И в момента, в който се мести отпред, тя сяда с гръб към вратата и с лице към баща си. И на един остър завой вратата се отваря и тя пада от колата. В този момент просто не знам на кой свят съм била. Спряхме веднага. Тя се беше претърколила на тротоара, да благодарим на Бога, че не е било под гумите – стана, изтупа се и започна да тича срещу нас, викайки „чакайте ме”, разкри тя пред в. "Шоу".

В един момент Меги започнала освен да говори изключително бързо и да повтаря думи. Няколко години тя ходила на логопед, но специалистите заключили, че проблемът й е психологически. Именно поради тази причина Каканашева решила да завърши психология в Англия.