Майката на Рая Пеева накрая одобри Явор Бахаров за зет, но той влиза в затвора

Любовта между Рая Пеева и Явор Бахаров несъмнено е от бурните, до голяма степен заради пороците на къдрокосия актьор. От дълго време той неведнъж има проблеми със закона. Причината за това е, че обича да посяга към чашката, след което да шофира. Днес той вече има ефективна присъда, но въпреки всичко Рая не се отказва от него, дори напротив - научихме, че дори майка ѝ вече одобрява любовта им.

View post on Instagram
 

Съдейки по всичко, изписано в медиите, Пеева е преживяла немалко разочарования от Явор. Той дори е бил отговорен за първите ѝ паникатаки, след като е бил арестуван през март 2019 г. Според майката на Рая обаче Бахаров е добър избор за партньор, тъй като двамата стоят добре един до друг. Тя е категорична, че ще подкрепя дъщеря си, въпреки тежките прегрешения на любимия ѝ, които включват и побой на публични места. Говори се, че той е посягал дори на Рая неведнъж.

View post on Instagram
 

Но когато любовта между двама души е силна, нищо не може да я спре. Явор дори споделя, че е готов да предложи брак на изгората си, докато майка ѝ силно се надява скоро да бъде зарадвана с новината, че очаква внуче.

Дълго време се говореше, че дамата, родила Рая Пеева, не одобрява Бахаров, но явно е решила да му даде шанс.

Четете още: Отново сама! Ани Салич остана без гадже