Майката на Сузанита го закъса, вижте какво се случи

24 юли 2021 | 17:16
12579
10
снимки: Instagram
10

От известно време насам ситуацията в семейството на Сузанита не е никак благоприятна. Или поне така изглежда от всичко, което чуваме напоследък.

Припомняме ви, че родителите на певицата се разделиха наскоро, като молбата за развод е подадена от майка ѝ Шенай. Самата Сузанита не е коментирала това събитие до момента, но доколкото е известно, преживява тежко раздялата. Сега обаче явно е поредният тежък момент, тъй като Шенай е обявила мезонета, в който живее, за продан. Вероятно финансовото положение не е блестящо, въпреки че самата тя споделила, че просто "ще бяга на село". 

Тузарският апартамент разполага с три спални, три тоалетни, две бани, дрешник с размерите на стая и голяма тераса. Друга възможна причина Шенай да се е решила да продаде жилището си в Пловдив, е фактът, че с Орхан и двете ѝ дъщери вече не живеят заедно. Според някои сведения, след развода с певеца, Шенай продала колата си, скъп масажен стол, а сега се готви да започне напълно нов живот извън града. 

Четете още: Мистерията е разгадана: Ася Капчикова разкри кой е таткото на близнаците

Още по темата

Коментари

10 фен(бивш)
  26 юли 2021 | 11:51 отговор
 

Да й намерят,някой,чичко,паричко.Да й земе,,огъня,сърбежа,ши съ упрай.

 
9 Шериф
  26 юли 2021 | 09:19 отговор
 

Честно дави кажа,страх мее да е гледам.В устата е като къртичатина.

 
8
  25 юли 2021 | 15:05 отговор
 

Демек е останала на сухо и си търси спонсор д наточена шпага.

 
7
  25 юли 2021 | 14:36 отговор
 

Некадърница

 
6
  25 юли 2021 | 14:35 отговор
 

Ужасна....

 
5 Бивш от НСГП
  24 юли 2021 | 19:30 отговор
 

Че Теетке , Хвала на Баща и Майка, Че на дрът и трайно безработен морално деградирал 45 годишен поганец пръч че поне домашните блага все още са ми подсигурени. Алилуя

 
4 Бивш от НСГП
  24 юли 2021 | 18:12 отговор
 

!!! азис направо ги убивам !!! СНИМКА. ЧЕ я на снимка видим един Мазен, Брутално Черен, Гнусен и Естествено Некрасив Мангал Маймуна азис

 
 
Бивш от НСГП
24 юли 2021 | 18:13

!!! азис направо ги убивам !!! СНИМКА. ЧЕ я на снимка видим един Мазен, Брутално Черен, Гнусен и Естествено Некрасив Мангал Маймуна азис. !!! "Направо ги убивам". Така озаглави поста си във Фейсбук азис, който демонстрира колко много тренира във фитнеса с няколко снимки. Видимо "Кралят на фолка" е направил доста добри мускули. Дали обаче това трябва да бъде показвано публично, или по-скоро не - ще прецените вие...!!!

3 Бивш от НСГП
  24 юли 2021 | 18:08 отговор
 

ЛИЛИЯ СТАМЕНОВА ---Че Теетке, Че са що не видиш, Че че ти Теетке можеш ли да ми предречеш ходжа без немислимо бъдеще мое от тази снимка !!! азис направо ги убивам !!! СНИМКА. ЧЕ я видим на снимка един Мазен, Гнусен и Естествено Некрасив Мангал Маймуна азис. Не видим Фреди Принц Младши или Джуниър , Че този е почти на годините на Мангал азис. Разликата е колкото между Ицо Хазарта и бившио ти здравен Лилия Стаменова министър за онзи ботоксова принцеса.

 
2 Бивш от НСГП
  24 юли 2021 | 17:50 отговор
 

ЛИЛИЯ СТАМЕНОВА ---Че Теетке, джуки с бръндзи и само джуки с бръндзи. Че Теетке, Че ти на снимка не ме заглеждаш с такива Грозни като НА НЕГЪР касисус клей джуки.

 
1
  24 юли 2021 | 17:41 отговор
 

Че кой и е виновен, че е проста и не става за нищо? Цял живот като е чакала на чужди пари, сега ще се научи как живеят обикновените хора. Да се пробва като общ работник в някой магазин.

 
 
25 юли 2021 | 12:08

Да не обърка случайно коментара под статията и да си искала да коментираш друга? Къде чу, да казва, че някой й е виновен? Второ - какво й е "необикновеното" на нея? И защо реши, че живее живот на "необикновена"? Трето - защо да трябва да работи като общ работник? Защото ти го казваш? И четвърто - кой ти каза, че е чакала на чужди пари? Знам, че имаше ако не се лъжа два магазина за детски дрехи някъде по морето /не знам дали още ги има/, но очевидно не е чакала на чужди пари, но и да беше чакала, какъв е проблема? Теб какво те бърка? Каквото е на мъжа й, е и нейно, естествено. Ако у вас не е така и никога никой мъж не е пожелал да подходи отговорно и мъжки спрямо теб, няма какво да пръскаш тук злоба, завист и отрова, защото всъщност това е нормалното поведение - мъж да издържа жена си. Нищо по-нормално от това няма. Аз като видях в някакъв сайт снимките, доста малко и схлупено изглежда това жилище и определено не е никакъв "мезонет". Навсякъде има някакви скосени тавани - тези жилища са най-евтините в сградата по принцип.

Добави Коментар

Най-четени