Майката на Сузанита по-секси от всякога след пластичните операции в Турция (снимки)

06 октомври 2022 | 15:16
23458
11
снимки: Facebook
11

Майката на Сузанита - Шенай Кузева, се преобрази напълно, благодарение на опитни пластични хирурзи от Турция. Това разкри самата тя пред “Телеграф”.

Новата ѝ визия включва редица подобрения, а именно силиконови импланти в бюста, подмладяване чрез оформяне на скули, брада, нашумелите през последните години - котешки очи, изпъване на зоната около веждите и липосукция в областта на корема.

"Преди пет години имах рак на лявата гърда. Предвид напрежението в последната година - следя здравето си и ходя редовно на лекари. В момента чакам резултати и се надявам всичко да бъде наред. Затова не мога да кажа повече по важната тема. Останалите операции бяха планирани. Не исках да пътувам няколко пъти, реших да отделя повече време. Увеличих бюста си. Чувствам се добре в кожата си. Ханс беше с мен”, коментира Шенай пред “Телеграф”.


Припомняме ви, че Шенай и фолкпевецът Орхан Мурад се разделиха, като майката на Сузанита вече има нов мъж до себе си - Ханс. Двойката се е остановила извън България.

“Преди обвинявах бившия си мъж, сега му благодаря! Ханс е чудесен! Беше плътно до мен през цялото време. Животът ми се промени коренно и слава Богу към добро. Сега не се впускам лудо в любовта, старая се да изживявам всеки миг”, допълва Кузева. 

Коментари

11 Комаров
  22 ноември 2022 | 20:19 отговор
 

Остановила или установила?

 
10 Иван
  07 октомври 2022 | 15:44 отговор
 

Тутция е едновремешно самостоятелно княжество, а днес автономна област в Италия. Наречено е така по името на своя основател Тутций, римски патриций.

 
9 АЗ
  07 октомври 2022 | 08:44 отговор
 

" ...операции в Тутция" ?

 
8 бай гуй
  06 октомври 2022 | 21:41 отговор
 

нека неграмотната ЕВА ГРИГОРОВА да поясни какво е ТУТЦИЯ????????!!!!!!

 
7 Ggg
  06 октомври 2022 | 20:32 отговор
 

Дърта курва

 
6 Бай хуй
  06 октомври 2022 | 19:14 отговор
 

Тая що резани тояги е ,,изцедила,,мани мани

 
5 Бай хуй
  06 октомври 2022 | 19:14 отговор
 

Тая що резани тояги е ,,изцедила,,мани мани

 
4 Бай хуй
  06 октомври 2022 | 19:14 отговор
 

Тая що резани тояги е ,,изцедила,,мани мани

 
3
  06 октомври 2022 | 16:48 отговор
 

ЕВА ГРИГОРОВА --- момляче че ти по снимка си още млада, но я с надежда дойчева изверг че че докога че се правим на млади таланти.

 
2
  06 октомври 2022 | 16:46 отговор
 

!!! В престъпната група влиза и една жена. Лицето, Надежда Дойчева, която се занимава с недвижими имоти като нейната задача е да намира така наречените жертви. Фирмата с която оперира е „Кеър ту ю“ ООД. Актуалното състояние на фирмата към 12.10.2021 година е обявена в несъстоятелност, но това не пречи дамата с половинката си, Стоян К., да се ширят в голяма къща под наем в Банкя. Възниква въпросът: От къде имат пари да поддържат този висок стандарт на живот? !!! ................................................................................................................................................ !!! Надежда Дойчева е близка приятелка с Полина Станчева, разобличена от Господари на ефира за измами чрез уреждане на кредити, за което ви пращаме и снимка за доказателство. !!! ................................................................................................................................................ !!! Полина Станчева Хамид и Надежда Дойчева !!! СНИМКА. Абе това със сигур е една и съща надежда дойчева с нейната гадна и грозна циганска мутра ама тук малко повече с грим калугин и фотошоп ресурс е прекалила.

 

Добави Коментар

Най-четени