Майко мила, бюстът на Андреа изскочи. Феновете полудяха!

22 юли 2021 | 17:00
6836
7
Снимки: Instagram
7

Ах, тази Андреа! Няма нищо, което да обуздае дивия и еротичен нрав на гласовитата фолкдива.

Кралицата на провокациите и този път хвърли феновете в неистов захлас, като се пусна по чисто голи гърди, сякаш току изскочили изпод стягащия ги кожен корсет по-долу.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)


Прикривайки ги само с ръце, Андреа мълниеносно подлуди аудиторията, предизвиквайки буря от противоречиви коментари, някои от които стигащи до обидни квалификации, които тук няма да назовем.

“Животът ни е само зрелища. Ние сме като кукли, в известен смисъл, за да бъдат наблюдавани и играни с тях - често с жестоки и измамни намерения - в нереален свят“, звучи мъдрият пост под горещите кадри, който изпълнителката е написала на английски.„Сладурана чаровна“, „Sexy girl“, „взривяваш гиии!“, „Гореща“, „Gorgeous“, „The best“, „Queen“, гласят част от суперлативите на почитатели, очаровани от гледката.


От заглавието на снимките пък става ясно, че гласовитата блондинка в момента се намира в Париж.

Четете още: Фолкпевицата Гергана стана продавачка в хипермаркет

Още по темата

Коментари

7
  23 юли 2021 | 17:15 отговор
 

С тая уста е като праспо. То гърди всяка може да си сложи.

 
6
  23 юли 2021 | 10:34 отговор
 

Каква е тази кочина зад кадър?

 
5 Иван
  23 юли 2021 | 10:30 отговор
 

Малко я е биел Пульо, не й е дошъл акъла !

 
4 darin
  23 юли 2021 | 10:28 отговор
 

kurvolqk

 
3 Бивш от НСГП
  22 юли 2021 | 18:12 отговор
 

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! СНИМКА. ЧЕ Брутално Грозен надежда msbrico Смрааадлив Мааангал , ЧЕ колко Зли Чаавееенца Маангал дечица вече изсрааа през твоя Зла, Гнууусна , Смраадлииваа и Сатанинска Маангал Циииганинн Пууутка @@@

 
 
Бивш от НСГП
22 юли 2021 | 18:12

!!! Надежда бивша продавачка на артикули за баня в магазин Бриколаж в Люлин,а сега подвизаваща се с никове ,като Следователката,na di и кой знае още колко фалшиви ти си пример за това,каква не трябва да бъде една жена.Използвайки работата си в Хенди и използващата хората,като пионки може и да постигаш дадени цели,но айде не искаме да сме,като теб и да се правиме на кючекини по разни партита.Ти по-добре си гледай единственото дете,а не да сереш по форумите измишльотини и клевети за хората.Много ти се ще да съм наркоманка и да живея в мизерия,но може само да си мечтаеш за това нещастнице мизерна.Такива,като теб освен,че са грозни отвън са боклуци и от вътре,което е по-зле,затова и свекърва ти не може да те понася и с караш всеки ден с мъжа си.Та гледай да не те ритнат от семейното ложе та да ти покажат ,къде ти е мястото.Тя се загрижила за чуждото дете,а не гледа собственото си и стои милото в стаята си само,кво му беше наказанието ,тихо и да си кюти там.Мърла злобна си ти и не заслужаваш грам внимание,камо ли да се занимава човек с подобни екскременти ровещи адреси и телефони и пускащи секс обяви на нищо неподозиращите хора.msbrico,продавай си незаконните цигари и се гръмни злобо грозна.!!!

 
Грубер
23 юли 2021 | 10:32

Грозен пернишки винкел, болен мозък, откачалник, изчезвай, бунак!

2 Стреснат.
  22 юли 2021 | 17:46 отговор
 

Плюв, изплаших се, че мозъкът й е изскочил и тече. Слава Богу, ами то си е и така де. Изскача и тече това, което има, значи опасност за мозъка няма.

 
1 аз
  22 юли 2021 | 17:42 отговор
 

Феновете ще даса си били луди и преди това. Тази е абсолютна гротеска

 

Добави Коментар

Най-четени