Майли Сайръс ни усмихна: момичета, гърдите ни са много по-хубави от мъжките... топки

Майли Сайръс не обича ограниченията в секса и изобщо в любовта и никога не се е притеснявала да го заяви пред света. През годините е имала връзки както с мъже, така и с жени и вече е натрупала достатъчно опит, за да сподели кой пол предпочита, макар и да е бисексуална.

Скандалната певица сподели публично, че за нея женското тяло е далеч по-привлекателно от мъжкото и предпочита да има връзка с представител от своя пол. Известно е дори, че веднага след като се разведе с дългогодишната си половинка Лиам Хемсуърт, Майли започна любовни отношения с блогърката Кейтлин Картър. Те обаче не продължиха дълго зедно.

Гласовитата дама разкрива още, че не само е по-привлечена от жените физически, но и че се чувства по-силна, когато е в хомосексуална връзка. Тя стигна и по-далеч в откровенията си с изказването: "Всички знаем, че женските гърди са по-красиви от мъжките топки".

Майли призна, че често е доминиращата страна в любовта, дори и когато е във връзка с мъж. Тя споделя пред медиите и че в най-трудните месеци от пандемията е имала сексуални контакти единствено в онлайн пространството, тъй като никога не би рискувала здравето си и не би постъпила неразумно към самата себе си.

Четете още: Николета с призив към последователките си: Момичета, обичайте се и без програми, красиви сте!