Малката дъщеря на Стоичков влиза в енергийния бизнес у нас

30 септември 2022 | 14:51
5600
3
Снимки: Instagram
3

Малката дъщеря на футболната ни легенда - Христо Стоичков, влиза в енергийния бизнес у нас.

Христина поема длъжността представител на испанска компания за продажба на ток и газ, научаваме от "Галерия". Наследничката на Камата става представител на испанска холдингова компания, която е първият търговец на свободния пазар на електрическа енергия в страната на фламенкото.

Сега фирмата стъпва у нас и ще бъде посредник за продажбата на ток и газ, а ключовата роля се пада в ръцете на Христина, която ще бъде водещият партньор. Младата жена ще движи бизнеса в България заедно със собственика – испанеца Емилио Росауд, който е бивш вицепрезидент на ФК Барселона. Оттам е и връзката му със семейството на Стоичков. Дял в бизнеса има и мениджърът на Камата – Хосе Мария Мингея. Фирмата доставя електрическа енергия и газ на предприятия и битови потребители.Компанията вече има лиценз за търговец на ток. Дружеството ще работи за изграждане на соларни системи на еднофамилни къщи, блокове и предприятия. Така бизнесът и хората ще имат по-голяма енергийна независимост. 

Четете още: Симона Загорова взриви мрежата с променен външен вид (Снимки)


Коментари

3 HAHA
  30 септември 2022 | 19:16 отговор
 

Хаха - един е започнал да се усеща за "свободния пазар" и каква е целта. Да, такава е целта, само е има и други! И те не са в наша полза!

 
2 това ли е
  30 септември 2022 | 17:50 отговор
 

това ли е свободната енергийна борса на боко тиквата и теменужка петрова???? тока през посредници и плащаме като идиоти,а едни тарикати трупат милиони.

 
1 Анонимен
  30 септември 2022 | 16:52 отговор
 

На баща си умница - щом и тая е в бизнес - Българио жална!

 

Добави Коментар

Най-четени