Представете си само – Марая Кери се оттегли от участието си в последния филм на Тайлър Пери с работно заглавие Precious, където щеше да изпълнява главна роля.

Някои американски блогъри веднага отдадоха това на факта, че гласовитата Мими вече не се побира в кадър, защото не спира да пълнее.

Но таблоидите отвъд Океана изказаха по-логичното мнение, че Марая… е бременна най-после.

Официално потвърждение на информацията все още няма, но говорителката на певицата заяви, че в момента не е оторизиран да споделя подробности около личния живот на своята работодателка.

41-годишната Мими, която е щастливо омъжена за 29-годишния Ник Кенън, неведнъж е намеквала, че вече е готова да има деца.

Двойката съвсем скоро отпразнува втората годишнина от сключването на брака си. Младият Ник малко преди това сподели, че с любимата му искат деца, но не си създават излишно напрежение и не очакват това да се случи веднага.

За съжаление на всички любопитни, последните снимки на двамата не намекват нищо за евентуална бременност на Мими, въпреки че тя би останала незабелязана доста време, като имаме предвид формата й напоследък…