Мариана Попова: Не си снимам гърдите и не ги показвам в Интернет. Голото ми тяло е само за мъжа ми!

Мариана Попова винаги е била от певиците, които предпочитат да завладеят публиката с гласа си и хубавите си песни, отколкото със секси визия в социалните мрежи. Самата тя споделя, че е щастлива в личния си живот с актьора Веселин Плачков и това е една от причините да не изпитва нуждата да пръска сексапил в интернет, както правят редица нейни колежки.

Съвсем скоро, на 14-и август, предстои концертът ѝ в Летния театър в Бургас, за който е в трескава подготовка, а междувременно сподели и мнението си по темата със снимките в социалните мрежи и начините да предизвикаш внимание сред хората, когато си публична личност:

View post on Instagram
 

„За мен това са безсмислени неща. Не съм такъв тип човек и не смятам, че това по някакъв начин ще ми донесе дивиденти. Имам прекрасен мъж, който ме обича много и нямам нужда от допълнително потвърждаване на това, че съм много хубава и т. н. Предпочитам да споделям тялото си с мъжа ми, отколкото с аудиторията в интернет, може би съм малко по-умна от останалите – не знам. Дупе, цици и уста всички ги притежаваме и на мен не ми трябва да си качвам такива снимки за повече лайкове. Аз съм щастлива, че песните ми са емоционални, а имам и социални постове, които също събират много лайкове. Като се изкажа по повод някоя тежка ситуация в България и ми прави впечатление, че хората ме четат, а и на мен това ми е по-интересно да споделям. Иначе има постове от сорта на “гледай ме в очите”, а тя си снимала устата и цепката между гърдите, и аз се питам – къде са тия очи? Или друга написала “никой не може да ме съди” до името на Паулу Коелю, а гърдата пак я показала на преден план!“ – споделя певицата в интервю за в скорошно интервю.

А вие подкрепяте ли думите ѝ?

View post on Instagram
 

Четете още: Камелия взриви мрежата със секси деколте (снимка)