Мария Бакалова се оказа в прегръдките на Парис Хилтън

Мария Бакалова вече може да се похвали с редица звездни приятели. Вчера тя присъства на ексклузивно парти, което отбеляза края на наградите Оскар, а на него я поздравиха звезди като Риана и Аманда Сейфрид.

Папараците не пропуснаха да заснемат и близките ѝ отношения с легендарната Парис Хилтън. Двете пристигнаха заедно на събитието, хванати за ръце, а според медиите блондинките се разбират чудесно и вече имат приятелски отношения.

Парис бе подбрала бляскав тоалет, който смая присъстващите, а Бакалова бе заложила на къса бяла рокля в комбинация със сребристи сандали на ултра висок ток.

Малко по-рано Мария присъства на връчването на наградите Оскар в ексклузивна рокля на Louis Vuitton, която бе изработена от цели 100 метра тюл.

Афтър партито беляза края на продължителния награден сезон за българката. Тя беше номинирана в категорията за най-добра актриса в поддържаща роля. Оскарът обаче отиде при южнокорейската звезда от „Минари“ Юн Юх-джунг. Тя е първата дама-представителка на държавата си, която печели награда от този ранг.