Мария Игнатова и Нойзи стягат втора сватба

14 октомври 2021 | 15:49
4600
3
снимки: Instagram
3

Измина по-малко от месец, откакто научихме, че Мария Игнатова и Ивайло-Нойзи Цветков са се оженили и вече стана ясно, че ще има и втора сватба. 

Двамата влюбени се врекоха във вечна вярност и любов на 26 септември в църквата "Рождество Богородично" в село Житен. Изборът за този храм съвсем не е случаен. Причината да се венчаят точно там е символиката с името на Игнатова.

 

На тържеството са присъствали единствено кумовете - Алекс Раева и най-близкият приятел на Нойзи - Александър Жеков. На церемонията са присъствали и децата на Мария и любимия ѝ от предишните им връзки. 

Първоначално може би двамата не са планирали второ тържество, но след като получили безброй поздравления от техни приятели, които са останали разочаровани, че не са били поканени в село Житен, те решили да спретнат парти, за да отпразнуват любовта си. Вероятно това ще се случи в някой столичен клуб, но определено няма да бъде типичната сватба с величествена бяла булчинска рокля и костюм, а по-скоро една приятна вечер, в която младоженците ще почерпят приятелите си. 

Доколкото е известно, Мария и Ивайло не планират и обикновен меден месец, а по-скоро пътешествие догодина, което определено ще бъде съобразено с турнето на любимата група на Игнатова - "Тото". 

Четете още: Братът на Меган Маркъл: Бракът ѝ с Хари е обречен

Още по темата

Коментари

3 ПЕРЕЛИКОВ
  15 октомври 2021 | 08:12 отговор
 

ТАЯ ПАРАНТИЯ ПА НЕ СИ СЕДНА НА ШЛЯКАНИЯ АНАЛ , ХАААЙЙЙЙ СЕКТИР БЕЕЕЕ

 
2 асд
  14 октомври 2021 | 20:05 отговор
 

много грозен тоз бе, богат ли е ?

 
 
Истина
15 октомври 2021 | 07:52

Taia ima koy da ia perka , trebvat i pari

1 асд
  14 октомври 2021 | 20:05 отговор
 

много грозен тоз бе, богат ли е ?

 
 
Бивш от МВР
15 октомври 2021 | 05:48

!!! надежда дойчева - 15 години затвор са крайно недостатъчни !!! Снимка. Стаменова, че не искам въобще да си предствям как ли изглежда наша "надка" на живо без грам грим калугин БЕ. Брутално Грозен и Зъл Чистокръвен Смрадлив Мизерен Мангал БЕ. Стаменова, че наша "надка" да не би да е Мангалското Чудовище от Лохнес БЕ.

Добави Коментар

Най-четени