Измина по-малко от месец, откакто научихме, че Мария Игнатова и Ивайло-Нойзи Цветков са се оженили и вече стана ясно, че ще има и втора сватба.

Двамата влюбени се врекоха във вечна вярност и любов на 26 септември в църквата "Рождество Богородично" в село Житен. Изборът за този храм съвсем не е случаен. Причината да се венчаят точно там е символиката с името на Игнатова.

На тържеството са присъствали единствено кумовете - Алекс Раева и най-близкият приятел на Нойзи - Александър Жеков. На церемонията са присъствали и децата на Мария и любимия ѝ от предишните им връзки.

View post on Instagram
 

Първоначално може би двамата не са планирали второ тържество, но след като получили безброй поздравления от техни приятели, които са останали разочаровани, че не са били поканени в село Житен, те решили да спретнат парти, за да отпразнуват любовта си. Вероятно това ще се случи в някой столичен клуб, но определено няма да бъде типичната сватба с величествена бяла булчинска рокля и костюм, а по-скоро една приятна вечер, в която младоженците ще почерпят приятелите си.

Доколкото е известно, Мария и Ивайло не планират и обикновен меден месец, а по-скоро пътешествие догодина, което определено ще бъде съобразено с турнето на любимата група на Игнатова - "Тото".

View post on Instagram
 

Четете още: Братът на Меган Маркъл: Бракът ѝ с Хари е обречен