Мария Игнатова показа порасналия си тийнейджър - същинско копие на баща си! (Снимка)

Мария Игнатова сподели мил кадър, на който компания ѝ прави не кой и да е, а порасналият ѝ син. Чаровникът е плод на любовта между Мария и бизнесмена Петко Димитров и категорично е "одрал кожата" на баща си.

Телевизионната звезда, която избягва да показва снимки на сина си, най-сетне благоволи да го покаже на феновете си в социалните мрежи.

View post on Instagram
 

"И един ден без предупреждение, без да искат разрешение, вече са пораснали", написа тя към снимката с тийнейджъра. Към думите ѝ се включи и приятелката ѝ - певицата и актриса Алекс Раева: "Ох, леко ми е нереално. Детето, което ми скачаше на бой, когато му кажа, че пея по-добре от майка му".

"Ма ти дори не го каза! Просто си запя в колата и той те сряза", уточни Игнатова в отговор на дружката си.

Нека да припомним, че преди Рачков, Мария имаше връзка с бизнесмена, който пък в момента е щастливо женен за танцьорката Яна. Пламъкът на любовта между Петко и екзотичната красавица пламна по време на участието им в риалити шоуто „Денсинг старс" преди години. Днес двама се радват на двама общи синове.

От връзката си с Петко водещата на "Господари на ефира" има син Виктор, когото обаче много рядко показва в социалните мрежи. "Детето ме учи на мъдрост и търпение", призна неотдавна телевизионната водеща, която наскоро се врече във вярност на журналиста Ивайло Цветков-Нойзи.

View post on Instagram
 

Настоящата половинка на Петко - Яна, се грижи като родна майка за 1З-годишния тийнейджър наред с двамата си синове от Димитров. Виктор срещнал доста проблеми при дистанционното обучение и затова през лятото залягал над уроците. Двамата с майка му се разбират чудесно и тя никога не му е повишила глас, похвали се Игнатова преди време в интервю.

Четете още: Анелия влезе в болница за спешна операция