Независимо от това колко е хлътнала по новия си възлюбен Ивайло Нойзи Цветков, Мария Игнатова е отхвърлила всякакви алтернативи да го дари с наследник. Телевизионната звезда е безкомпромисна по въпроса с майчинството и категорично е подчертала пред приятели и познати, че най-малкото нещо, което възнамерява да направи някога, е да стане майка за втори път.

Чаровната блондинка неведнъж била споделяла, че най-прекрасният подарък в живота ѝ е именно синът ѝ Виктор, но и че не ще и да чува за памперси.

View post on Instagram
 

Проблемът не бил в любовта на блондинката към Нойзи, а в това, че тя не искала бебе и от Димитър Рачков, подхвърля в. "Уикенд".

Според мълвата нежеланието на Игнатова да роди дете на Рачков било ключът към тяхната раздяла, тъй като комикът много искал да има още деца. Е, сега актьорът възлага всичките си надежди за бебе на новата си изгора - 21-годишната сексбомба Анита Димитрова, а дали мечтата му някога ще се превърне в реалност, времето ще покаже.

Припомняме, че настоящата водеща на таблоида „Папараци - ново 20!” - Мария Игнатова, бе сценична и житейска половинка на Димитър Рачков в продължение на 8 години, но наскоро определи последната си любов - Ивайло, като мъжа на живота ѝ.

Става дума за Ивайло Цветков-Нойзи, култова фигура от 90-те години, бивш главен редактор на сп. „Егоист” и първи главен редактор на "Плейбой" у нас, който, за щастие, все пак се радва на едно прекрасно дете - 11-годишната му дъщеря Анна.

View post on Instagram
 

Четете още: Карбовски аут от bTV заради сексскандала с Мегз

През декември раздаваме страхотни награди. Как да участвате, вижте тук.