Мария Игнатова удари Рачков в земята: вижте уникалното ѝ ново гадже

Новият мъж в живота на Мария Игнатова - Ивайло Цветков, е в пъти по-добър от бившата ѝ половинка Димитър Рачков. Цветков е истински интелектуалец, пълна противоположност на бившия, който обикновено е част от шумни предавания и комични представления, писа Блиц.

Нойзи, който много от нас познават от 90-е години на миналия век, когато беше главен редактор на култовото списание "Егоист", не е от хората, които обичат да се изтъкват, въпреки че има защо. Роденият на 29 февруари 1972 година Ивайло владее 7 езика, включително латински и старогръцки, и обича да слуша Моцарт, Бах и Рахманинов.

Не е ясно как и къде са се запознали Мария и Цветков. Но близки до двамата коментират, че са интересна двойка. Нойзи има една дъщеря - Анна, от предишната си жена. Мария има син.

View post on Instagram
 

Двамата се появиха за първи път заедно на рождения ден на съпругата на Маги Халваджиян - Кремена, преди малко повече от месец. Така слуховете за връзката им станаха официален факт. На същото парти Рачков също присъстваше - в компанията на новата си приятелка - също блондинка, плеймейтката Анита Димитрова.

View post on Instagram
 

Близки до Мария Игнатова споделят, че откакто е с Ивайло, тя е много щастлива.