Мария Игнатова заряза Халваджиян и избяга от 'Маскираният певец'?

19 октомври 2021 | 15:58
4334
3
Инстаграм
3

Мария Игнатова, която мнозина заподозряха, че участва в „Маскираният певец" в костюма на Заека, май избяга от шоуто. В два поредни епизода тя липсва от сцената и феновете се чудят защо.

Миналата събота един срещу друг се изправиха Носорогът, Букетът, Госпожицата, Гъбарко, Порцеланът и Прилепът - отпадна Порцеланът, под маската на който се криеше Дара Екимова.

Тази събота, 16 октомври, отново гледахме Госпожицата за втори път заедно със Самурая, Малинката, Перлата и Камъка, но от Заека нямаше следа. Това се случва за първи път в историята на предаването и нарушава регламента, пише HotNews.
 

Дали Мария е болна или е на меден месец не е ясно... Но в неделя тя и Ивайло Цветков бяха гости на Лора Крумова. Говори се, че заради отсъствието ѝ, се е наложило да гостуват две маски от предишен сезон - Маги Джанаварова и Митко Кърнев, пише Марица.

Малинката пък стана петата маска, която отпадна. Панелът отново отбеляза попадение, когато под атрактивния костюм се оказа талантливата изпълнителка Lady B. Звездните детективи безпогрешно разпознаха тайнствената улика, която певицата донесе на сцената на мистериозното шоу.„Нe трябваше да нося тези пусти плитки. Слухът на Aзис е трепач, не можах да го излъжа. Искам да благодаря на Маги, Кремена и целия екип, който се грижеше за нас. Благодарна съм, че оценихте таланта ми и ме поканихте в предаването“, разказа развълнувано Lady B.
 

Още по темата

Коментари

3 Ален за Мария Игнатова
  22 октомври 2021 | 06:25 отговор
 

Ужасна пача!Изкуствено и разкривено лице като се захили,а има и тикове!

 
2 Съгласен с Роси
  22 октомври 2021 | 05:44 отговор
 

Да ,съгласен съм!Да и дадат някой лев и да не се появява да я гледаме!Става все по— неприятна тази жена!А с грозника са си лика-прилика !!!!

 
1 Роси
  22 октомври 2021 | 05:35 отговор
 

Изобщо да не се връща това Квазимодо-Мара Нойзева!!!Отвратително бездарно и меркантилно създание!!!!!

 

Добави Коментар

Най-четени