Мария Игнатова зашемети всички с тази визия (снимки)

27 май 2022 | 13:41
28804
5
Инстаграм
5

Всеки човек има поне едно нещо в живота си, с което не само не иска, но и не е в състояние да се раздели. А на тази снимка Мария Игнатова показа кое е онова нещо, с което отказва да се прости вече цели петнайсет години.

Телевизионната водеща, добила навремето широка популярност в предаването "Господари на ефира", където се изявяваше пред камера заедно с някогашния си партньор Димитър Рачков, сподели със своите почти 50 хиляди последователи в Инстаграм, че една от най-дългогодишните ѝ връзки, на която очевидно не възнамерява скоро да сложи край, е тази с... личния ѝ автомобил.

По всичко личи, че тя държи много на превозното средство, макар да е изминало точно десетилетие и половина, откакто го има, пише Дир.бг.

На споделените в Инстаграм снимки се вижда как прекрасната Мария слиза от любимата кола, а около нея със сигурност не липсват мъже, чийто дъх е спрял от гледката.

Стройната фигура на Игнатова предизвика възхищението на нейните почитатели, които не спестиха добрите си думи за визията ѝ.

 

Е, има и такива, които забелязват неправилно паркиралия автомобил... В коментарите не липсват закачки.

"Марчето - добре! Показваме крак, тяло... супер! Ама да вземем да се научим и как се паркира!?", пише един."За 15 години поне да беше се научила да го паркираш", гласят думите на друг.

 

Коментари

5 Габи
  29 май 2022 | 14:21 отговор
 

Е какво и е толкова възхитителното на тази визия?Сега трябва да кажете, че възхищава с акъл и талант и ще ударите дъното.

 
4 Патешка
  28 май 2022 | 02:48 отговор
 

уста, грозновата, елементарна, скучна, бездарна. Мисля, че това е достатъчно.

 
3
  27 май 2022 | 16:40 отговор
 

Тяло има,но тази лисича муцунка! Е,на мъжете лице не им трябва!Ако не беше популярна личност,дали е жена,след която да се обърнеш?!

 
2 Митко
  27 май 2022 | 15:58 отговор
 

Как пък за 15 години не се научи да го паркира в очертания, достатъчни и за "Кайен"!

 
1 Марин
  27 май 2022 | 15:05 отговор
 

Смешен нос и пълна пръчка. Посредствена.

 

Добави Коментар

Най-четени