В момента Мария Илиева се намира в САЩ, където работи по нови песни и обменя опит с тамошни колеги. До нея неотлъчно е 3-годишният ѝ син Александър, когото тя отглежда сама още от раждането му.

Гласовитата дама не бързала да се прибира в България, дори може би обмисля да се задържи по-дълго време в щатите, за да работи, а някои заговориха, че другата причина е нова любов с 20-годишен рапър и аранжор. Дали това е истина, не е известно, но нищо чудно Илиева да си е намерила нова половинка от музикалния бранш и затова да отскача за по-дълго време в Америка. Въпреки че певицата от години пътува до там, заради проектите си. Единствено през 2020-а тя не успя да осъществи традиционното си пътешествие, когато удари пандемията.

View post on Instagram
 

Мария Илиева споделя, че се чувства много добре в САЩ, не само защото ограниченията там са по-малко от тези в родината, но и заради по-топлото време. В момента певицата се намира в Маями, където не изключва възможността и да се установи. А и шоубизнесът там е далеч по-обещаващ от българския, но разбира се пътят до него е дълъг и труден.

Междувременно се заговори, че Илиева вече е в доста по-топли отношения с бащата на сина си, който я изостави още преди раждането на детето. В момента той е женен и има второ дете, този път момиченце - Йоанна. Оказа се, че той съвсем наскоро склонил да запознае малкия Александър със сестра му, но се надява двамата бързо да наваксат пропуснатото време. Към днешна дата Георги живее в Белгия, но от време на време се прибира в България и се отнася много по-загрижено за сина си, отколкото преди.

View post on Instagram
 

Четете още: Истинска богиня: Джей Ло отново ни смая по бански