Мария Илиева избяга в САЩ - ще се връща ли?

01 март 2021 | 16:00
5164
5
снимки: Instagram
5

В момента Мария Илиева се намира в САЩ, където работи по нови песни и обменя опит с тамошни колеги. До нея неотлъчно е 3-годишният ѝ син Александър, когото тя отглежда сама още от раждането му.

Гласовитата дама не бързала да се прибира в България, дори може би обмисля да се задържи по-дълго време в щатите, за да работи, а някои заговориха, че другата причина е нова любов с 20-годишен рапър и аранжор. Дали това е истина, не е известно, но нищо чудно Илиева да си е намерила нова половинка от музикалния бранш и затова да отскача за по-дълго време в Америка. Въпреки че певицата от години пътува до там, заради проектите си. Единствено през 2020-а тя не успя да осъществи традиционното си пътешествие, когато удари пандемията.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@maria_ilieva_official)

Мария Илиева споделя, че се чувства много добре в САЩ, не само защото ограниченията там са по-малко от тези в родината, но и заради по-топлото време. В момента певицата се намира в Маями, където не изключва възможността и да се установи. А и шоубизнесът там е далеч по-обещаващ от българския, но разбира се пътят до него е дълъг и труден.

Междувременно се заговори, че Илиева вече е в доста по-топли отношения с бащата на сина си, който я изостави още преди раждането на детето. В момента той е женен и има второ дете, този път момиченце - Йоанна. Оказа се, че той съвсем наскоро склонил да запознае малкия Александър със сестра му, но се надява двамата бързо да наваксат пропуснатото време. Към днешна дата Георги живее в Белгия, но от време на време се прибира в България и се отнася много по-загрижено за сина си, отколкото преди. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by (@maria_ilieva_official)

Четете още: Истинска богиня: Джей Ло отново ни смая по бански

 


Още по темата

Коментари

5 искам
  02 март 2021 | 10:10 отговор
 

искам да и направя бебе

 
4 Иван
  02 март 2021 | 08:56 отговор
 

Миме, молим те, стой си там, немаме нужда от тебе тука. Там има много черни курове, ще се отебеш, казвам ти.

 
3 Радо
  02 март 2021 | 05:18 отговор
 

Изтъркано уж съвременно поведение. Типични , ежедневни тъпи уж добри отношение между някакви родители. А пък на тази как няма да и е топло в Калифорния да беше отишла в Аляска да се разхлади. Като цяло, пълни тъпотии.

 
2
  02 март 2021 | 01:13 отговор
 

тук вече не е интересна пък и успя да мине през кревата на много мъже

 
 
Теса
30 август 2021 | 18:43

Защо всеки клевети някого когато неможе да притежава някой или по точно когато немогат даса на нивото им

1 фен(бивш)
  01 март 2021 | 19:41 отговор
 

Като галка,ши яде,черен шпек.Щото,бял рапър,само Еминем е.

 
 
аз
01 март 2021 | 23:55

да яде бе .. на теб пречи ли ти ? не можеш ли да спиш ?

Добави Коментар

Най-четени