Поп певицата Мария Илиева издаде, че отново се носи на крилете на любовта. Това тя направи в интервю с Мария Игнатова за шоуто „Папараци – ново 20“, което ще бъде излъчено тази неделя.

На въпрос на Мария Игнатова – как изглежда влюбената Мария Илиева, певицата без да се замисли отговоря – „Ето така - като мен. Сияйна, мога да скоча толкова високо, колкото не съм си представила, че бих могла. Имам този заряд. Щастлива съм. Обичам да събирам хубавите моменти. С тях се обграждам и това ми дава огромна доза устрем. Аз харесвам мислещи хора и това е единствената причина интересът ми да бъде задържан по-дълго време.“

View post on Instagram
 

Сред въпросите, които ще зададе водещата е и „Чия е Мария?“. „Първо на публиката ми и второ на човека, в който съм влюбена и обичам.“ Признава Мария Илиева. В отговор на това откровение Мария Игнатова се пошегува, че явно в студиото има две влюбени Марии.

View post on Instagram
 


Певицата традиционно ревностно пази личния си живот далеч от светлините на прожекторите, като и към този момент името на любимия й не е известно. „Всеки има личен живот, върхове, падове, разочарования, щастие, но личното пространство ми е много свидно и оскъдно и много мразя някой да си вре носа. Не обичам някой да се завира в моя интимен свят“, смята певицата.



Засега тя не коментира кръжащите спекулации, че е бременна с второто си дете.